top of page
QS_Alumni_Johanna%20Pinksu%20Marjomaa_ed

QUEEN SALON oli HUIKEE!!!!✨💖✨ Erittäin suuri merkitys omaan elämään, deittailuun ja omanarvontuntoon! Nyt tiedän, mitä todella haluan ja uskallan sanoa sen myös ääneen! Tiedän, mikä ihana lottovoitto miehelleni olenkaan!!!! ✨💖✨ Olen sinkku, nautin elämästä, teen huikeita juttuja, deittailen valikoivasti ja se tuntuu tosi hyvältä! Kurssin jälkeen väärän energian ystävät on karisseet pois ja tuntuu, että olen vain rakastavien ystävien ympäröimänä! Elämä on ihanaa!

– Johanna Pinksu Marjomaa

Johanna Pinksu Marjomaa

Kurssille ilmoittauessani olin käynyt muutama kuukausi sitten PSA 3:n ja lähdin innoissani mukaan Queen Saloniin oppimaan lisää deittailusta. Pian kuitenkin huomasin, että kyse on niin paljon laajemmasta kokonaisuudesta! Kurssin alkaessa itsetuntoni oli jo korkealla, mutta en tiennyt että voisin oppia arvostamaan itseäni vielä näin paljon lisää! Huomasin, että voin käyttää kurssin oppeja kaikissa ihmissuhteissani. Kurssin avulla opin arvottamaan oman arvoni sille tasolle jolle se kuuluukin, sillä olenhan todellinen Queen ❤

 

Oman todellisen arvon löytäminen asetti sekä deittailulle että koko elämälle aivan eri kriteerit. Kohtelen nykyään itseäni paremmin ja lempeämmin kuin koskaan ikinä. Pystyn mihin vain ja tulen saavuttamaan kaikki tavoitteeni, enkä epäile sitä enää koskaan. Tiedän mitä ansaitsen ja olen valmis tekemään jatkuvasti sisäistä työtä sen eteen, sillä "Being a Queen is a full time job". Kaikki lähtee meistä itsestämme ja sen jälkeen muu maailma seuraa perässä.

– Maija Koivulampi

QS_Alumni_Maija%20Koivulampi_edited.jpg
Maija Koivulampi
Queen_Salon_kruunu.png

Ennen kurssia ajattelin, että sen jälkeen vaan aletaan täysillä deittaileen ja kingejä vaan tulee elämään. Nyt ymmärrän, että asia ei välttämättä toimi niin, mutta se ei ole tarpeenkaan. Elämäni voi olla täyttä ja voin nauttia siitä ilman suhdettakin, mutta jos sellainen elämääni tulee, olen valmis. Ei ehkä kuulosta parhaalta mainokselta deittailukurssille, mutta suhtautumiseni parisuhteen löytymiseen on täysin muuttunut, minulle kelpaa vain hell yeah, ja jos sellaista ei löydy, olen silti totally fine. Viime aikoina tosin on ollut vahva tunne siitä, että jotain huikeeta on tulossa...

Kaikki kurssin antamat oivallukset ei tulleet kurssin aikana tai heti sen jälkeen. Paljon työstettävää on jäänyt muhimaan ja muuttanut ajattelutapojani pikku hiljaa. Huomaan palaavani kurssilta saamiisi oppeihin ja oivalluksiin jatkuvasti ja Queen-energiat vain syvenee. Olen ehdottomasti itsevarmempi, omanarvontuntoni on parantunut ja tiedän mitä haluan, ja ehdottomasti myös mitä en halua. Kurssin jälkeen olen siivonnut pois elämästäni ihan jees -tyypit, enkä suostu tapaamisiin tai treffeihin vain koska ei ole muutakaan. Muutamat treffit tällaisten kanssa ovat vain vahvistaneet tätä, vieneet energiani pitkäksi aikaa harmaalle alueelle, eivätkä todellakaan ole sen arvoisia.

Paras opetus kurssilta: If it's not a hell yeah, it's a no. (Toimii niin monella muullakin elämän alueella, kuin deittailussa/parisuhteissa.)

– Tiina

Tiina

Suurin oppi valmennuksesta oli se, että tiedän nykyään mitä haluan. Tiedän tavoitteeni, ja sen myötä osaan erotella Kingit ja pleijerit toisistaan. Tunnistan itsessäni Queen-energian, ja nautin siitä, kun saan kaataa Queen-energiaa Kingin päälle. Lisäksi osaan myös pitää oman energian visusti itselläni, kun pleijeri yrittää päästä elämääni sotkemaan.

Minulla on paljon korkeammat vaatimukset sen suhteen miten haluan, että tuleva kumppanini kohtelee minua. Sanon suoraan, mitä mieltä olen deittailusta ja parisuhdearvoista, ja pidän tiukasti kiinni omista tavoitteistani. Ennen aina pelkäsin, että mitä jos en olekkaan tarpeeksi, ja nyt arvioin enemmänkin sitä, että onko mies tarpeeksi minulle. Olen step-uppannut omaa olemistani ja tekemistäni niin töissä kuin miesten suhteen, ja annan aina kaikkeni; olettaen, että myös muut sen tekevät. En ole yhtään kiirehtimässä parisuhteeseen, koska haluan tutustua ihmiseen ja arvioida hänen King-levelinsä rauhassa. Ymmärrän oman voimani, täydellisyyteni ja arvoni!

Olen vuoden aikana tutustunut yhteen täydellliseen Kingiin. Vaikka meistä ei tullut vuosisadan rakkaustarinaa, sain kokea minkälaista on deittailla miestä, joka on 100 % King, millaista on operoida Queen-energiasta ja myös sen, miten upeasti eron voi hoitaa. Aivan mieletön kokemus, joka tuntui ensimmäisistä minuuteista oikealta, mielettömältä ja selkeältä. Aivan mieletön kokemus olla sellaisen Kingin valokeilassa ja silmäteränä. Hänen ansiotaan olen nyt pystynyt jatkamaan täydellisellä Queen-levelillä.


Ilman Queen-salonia en olisi ikinä pystynyt deittailemaan tälläistä miestä, tai tiennyt, miten minun kannattaa suhtautua tai käyttäytyä tuollaisen Kingin olessa läsnä. Nyt tiedän, ja se oli aivan mieletöntä!

Se, mitä en osannus kurssilta edes odottaa, on upea Queen-yhteisö. FB-ryhmä on mieletön tukiverkko, josta saa aina tukea ja neuvoja. Joka viikkoiset päivitykset ovat minulle todella tärkeitä, saa jakaa ajatuksia ja fiiliksiä. Muiden kommentit ovat rehellisiä, pohtivia ja oikeasti tukevia!

– Micaela

Queen_Salon_kruunu.png
Micaela
bottom of page