top of page


Transformaatiovalmenukset

 

Tiedätkö sen tunteen, kun on aika uudistua totaalisesti? Haluat ydintäsi ravistelevan identiteettimuutoksen, jonka vaikutus näkyy elämäsi joka osa-alueella.

 

Ehkä olet tuhkassa makaava Fenix-lintu, joka haluaa vihdoin nousta lentoon vaikean ajanjakson jälkeen ja lentää korkeammalle kuin koskaan aiemmin.

 

Ehkä ihailet omassa voimassa autenttisesti seisovia naisia ja haluaisit tietää, mikä heidän salaisuutensa on.

 

Ehkä olet olet jumissa elämässäsi ja haluat saada uutta inspiraatiota herättämällä itsessäsi esiin puolen, joka on ollut unessa liian kauan (tai ehkä aina).

 

Ehkä koet, ettei elämäsi ole omissa käsissäsi ja kaikki muut päättävät elämäsi laadusta ja sinun onnellisuudestasi, paitsi sinä itse.

 

Oli tilanteesi mikä tahansa tiedät, että jonkin on muututtava. Ja muutos saa olla iso. Haluat voimaantua elämään sitä elämää, joka sinulle on aina kuulunut. Olet valmis laajentumaaan ja puhkeamaan kukkaan.


Dear woman,
you have come to the best possible place on earth!

 

Tältä sivulta löydät Kaisan kruununjalokivet; transformaatiovalmennukset, jotka tarjoavat suuria, kokonaisvaltaisia muutoksia:

20210316_Powerful_AF_0269_edited.jpg
QS5 BANNER.jpg
FEMININE AS FCK-2.jpgMiksi transformaatiovalmennukset?

 

"Nainen, joka olen nykypäivänä, on summa niistä valinnoista, joita edelliset versiot minusta ovat tehneet. Kun katson elämääni taaksepäin, huomaan, että aikuiselämääni on elänyt useampi eri ihminen. Eri näköinen, erilainen puheääni, erilaiset mielenkiinnonkohteet, eri itsevarmuus, eri pelot, eri unelmat, eri omanarvontunto, eri arvot, eri ystävät, eri poikaystävät, eri elämäntyyli, eri nainen.

 

Mikä saa ihmisen muuttumaan niin paljon, että hän kokee olevansa kirjaimellisesti eri ihminen eri kohdissa elämää?

 

Jonkinlainen transformaatio."

miksi transformaationvalmennukset_edited.jpg


transformation
/ˌtransfəˈmeɪʃn,ˌtrɑːnsfəˈmeɪʃn/

 

“a complete change in the appearance or character of something or someone, especially so that that thing or person is improved”

transformaatiovalmennukset.jpgMiten olen rakentanut transformaatiovalmennukset?

Vuodesta 2018 asti olen alkanut tietoisemmin dokumentoimaan transformaatioitani. Käytännössä siis kirjoittamaan ylös oivalluksiani ja ajatuksiani aina silloin, kun uuden transformaation voimallinen syli on nielaissut minut sisäänsä. Olen aistinut, että nyt ollaan jonkin maatajärisyttävän tärkeän äärellä, ja tämän matkan taltioiminen on tehtävä nyt, sillä myöhemmin tähän herkkään energiaan ei enää voi palata. Olen tehnyt ikään kuin “how-to” opasta samalla, kun olen itse ollut oppilaana uuden äärellä. Näiden how-to -oppaiden pohjalta olen rakentanut transformaatiovalmennukseni.

Vuodesta 2018 tähän päivään asti olen mennyt kolmen suuren transformaation läpi. Ja nämä kolme transformaatiota löytyy tältä sivulta.

Haluan, että selatessasi valmennuksia sinulla on olo, että mikä vain on mahdollista. Haluan, että valmennusten olemassaolo herättää sinussa inspiraatiota, laajentumista ja uskoa siihen, että voit valita muuttua.

Tämä on elämäntyöni, ja olen kiitollinen, että olet löytänyt tänne.

20210316_Powerful_AF_0269_edited.jpg
QS5 BANNER.jpg
FEMININE AS FCK-2.jpg


Mikä erottaa valmennuksen ja transformaatiovalmennuksen?

 

Transformaatiovalmennuksiin liittyy voimakas “There’s no turning back” -energia. Ainoa tie on läpi.

 

Valmennuksen voi käydä ja sen jälkeen unohtaa. Ne tarjoavat inspiraatiota, tietoa tai vinkkejä, joita osallistuja voi hyödyntää haluamallaan tavalla — tai olla hyödyntämättä.

 

Transformaatiovalmennus puolestaan avaa tietoisuutta sillä tasolla, ettei vanhaan paluu ole enää mahdollista. Niihin pätee sanonta “Once you see it, you can’t unsee it.”Lue lisää transformaatiovalmennuksista:

20210316_Powerful_AF_0269_edited.jpg
QS5 BANNER.jpg
FEMININE AS FCK-2.jpg
bottom of page