top of page
FEMININE AS FCK-2.jpg
Olet tullut tänne, koska tiedät, että elämä naisena voi olla elinvoimaista, tunnerikasta, merkityksellistä, hyvinvoivaa, euforista ja voimallista. Se voi olla sinun kukoistustasi kaikilla tavoin tukevaa... mutta jokin estää sinua elämästä sitä täysin todeksi.

Hei, rakas nainen.

 

Tiedän, että olet kuullut kutsun elää keholähtöisemmin, totuudenmukaisemmin, omia rytmejäsi seuraten.

 

Tiedän, että koet monet modernissa maailmassa normaalina pidetyt tavat, systeemit ja vaatimukset uuvuttavina. Uupumisesi on merkki siitä, että muistat edelleen, miltä kuuluisi tuntua. Se on merkki siitä, että et ole rikki, vaan edelleen yhteydessä.

 

Tiedän, että sisälläsi kytee voima, joka on väkevämpää kuin maailman järjestys.

 

Tiedän, että haluat antautua kehosi viisaudelle.

 

Tiedän, että naiseutesi potentiaali ja syklinen elämäntapa kiehtoo sinua.

 

Tiedän, että olet valmis muuttamaan maailmaa omalla esimerkilläsi antaen luvan elämäntavalle, joka lähtee feminiinistä. Elämäntavalle, jonka ykköstarkoitus on sinun kukoistus ja onnellisuus.

Tervetuloa kuulemaan valmennuksesta, jonka olen luonut juuri sinulle.

 

Pinnan alle painettu feminiini, joka kuohuaa nyt pintaan.

Meillä suomalaisilla naisilla on vahva pärjäämisen kulttuuri. Olemme joutuneet historiassa ohittamaan monet kehomme tarpeet, kun olemme joko keskittyneet jälkeläisten hengissäpitämiseen tai sodista selviämiseen. Tunnekylmä kasvatus, joka kulkee pitkin sukulinjojamme, on ymmärrettävä oire siitä yhteyden katkaisemisesta, joka meidän on täytynyt kehoomme ja tunteisiimme tehdä selvitäksemme kaikesta, mistä olemme selvinneet.

 

Globaalisti nyt on liikkeellä aalto, ihana aalto, joka herättää naiset kysymään itseltään ja toisiltaan: "minne, ja missä vaiheessa feminiini hukkui elämistämme?" Osa on sitä mieltä, että feminiini kitkettiin naisista pois samalla, kun tasa-arvo lisääntyi. Osa taas syyttää asiasta kapitalismia ja liian nopeatempoista, maskuliinisille arvoille perustuva elämää. Jotkut ajattelevat, että koko monituhatvuotinen patriarkaatin aikakausi on ollut yhtä feminiinin poljentaa.

Tämä feminiinin "muistamisen" aalto osuu erityisen mielenkiintoisesti Suomeen. Maahan, jonka naisille kaikenlainen feminiini ja feminiinisyys on ollut luksus, johon ei ole ollut varaa. Emme ole kyenneet olla "feminiinissä", sillä meillä ole ollut tilaa, puitteita, eikä aikaa olla siellä. 

Mutta kuten tiedämme; mikä tahansa, mitä tarpeeksi kauan painaa pinnan alle, tulee jossain vaiheessa takaisin pintaan. Naiseutta, syklisyyttä ja kehon viisautta on painettu pinnan alle eri keinoin ja nyt elämmekin mielestäni ehkä historian mielenkiintoisimpia aikoja, kun pääsemme näkemään pinnan alta pulppuavan pohjolan feminiinin.

Mitä on Feminine as f*ck?

Feminine as f*ck on matka mielilähtöisestä elämästä keholähtöiseen elämään. Se se on matka tiedostetusta tiedostamattomaan. Kiireestä kotiin. Stressistä nautintoon. Säännöistä vapauteen. Auktoriteetin ulkoistamisesta oman kehon viisauden kuulemiseen. Maskuliinista feminiiniin.

Se on matka intuitiiviseen syömiseen, feminiiniä kunnioittavaan tapaan liikkua sekä tunteiden kohtaamiseen, käsittelyyn ja hyväksyntään. Se on matka sykliseen elämäntapaan ja kuukautiskiertotietoiseen arkeen. Se on matka hermoston hyvinvointiin.

Feminine as f*ck on matka pinnan alle. Matka omaan elementtiimme, veteen.

pienennetty fem af.JPG
IMG_2055_edited.jpg

Intuitiivinen
syöminen

DSC06855_edited.jpg

Hermosto

FEMININE AS FCK_edited.jpg

Syklisyys ja kuukautis-kierto

DSC06825_edited.png

Feminiini
seksuaalisuus

DSC06825_edited.jpg

Tunteet

Feminine as f*ck käy läpi kaikki ne elämän osa-alueet, joilla olemme tottuneet toimimaan suorittavasta maskuliinista käsin tarjoten näihin feminiinin näkökulman ja toimintatavan. Feminiini, keholähtöinen elämäntapa on kokonaisvaltainen muutos siihen, mitä ajattelemme hyvinvoinnin olevan. Se on toisaalta paluu aikaan, josta kellään meistä ei ole muistikuvia, ja samalla se on jonkin täysin uuden elämäntavan luomista, joka on ensimmäistä kertaa meille mahdollinen.

Feminine as f*ck ei seuraa ideologiaa, vaan antaa sinulle eväitä, opastusta ja inspiraatiota oman kehosi rytmin kuulemiseen ja sen seuraamiseen. Kuten kaikki transformaatiovalmennukset, myös tämä seuraa vahvasti Kaisan oman prosessin jalanjälkiä ja kuljettaa osallistujansa samojen oivallusten läpi.

DSC06894 copy.JPG

Valmis kukoistamaan?

Kanssani valmennuksessa opettamassa

susanna tanni2_edited.jpg

Susanna Tanni

Tällä Feminine as f*ck -kierroksella mukana on omalla matkallani suurena inspiraationa sekä idolina toiminut Susanna Tanni. Susannan tietämys hermostosta, naisten hormonitoiminnasta, lantionpohjasta, naisille optimaalisesta ravinnosta sekä liikunnasta ja kuukautiskierrosta on jäätävän suuri. Susanna luennoi meille hermostosta ja sukulinjojen parantumattomuudesta. 

Pirjo Väänänen

Pirjo on kehollisen yrittäjyyden valmentaja ja on toiminut minun coachina läpi yhteyden katkeamisen tunnekehooni ja myös läpi sen, kun pinnan alle painetut vaikeat tunteet nousevat pintaan. Olen oppinut häneltä erityisesti tunnekapasiteetista, ihmisyyden syleilystä sekä feminiinin tunne-elämän sykleistä. Ja juuri niistä Pirjo tulee meille Feminine as f*ckiin puhumaan.

IMG_2105.jpg
1AD61D42-1F25-4496-BD35-6CF6EB432057.JPG

Sandra Jasmine

Sandra eli Femmeportaali on naisten seksuaalinen voimaantumisvalmentaja, jonka tulokulma on syklisyys, kehollisuus ja seksuaalisuus. Sandran kanssa sukellamme Feminine as f*ckissa kuukautiskiertoon ja feminiiniin seksuaalisuuteen.

Feminine as f*ck 2.0

Mikä Feminine as f*ck?

Feminine as f*ck on launchattu ensimmäistä kertaa kesällä 2022 intuitiivisesti luotujen live webinaarien muodossa. Jokin minussa halusi rankan talven jälkeen syntyä uudelleen, ja loin tälle luomisprosessille alustan nimeltä Feminine as f*ck, jossa luennoin feminiinin mysteereistä, intuitiivisesta syömisestä, tunnekehon herättämisestä, keholähtöisestä elämäntavasta ja syklisyydestä. 

 

Feminine as f*ck 2.0

Tänä kesänä valmennus tekee comebackin strukturoituna kokonaisuutena niin, että se sisältää sekä viime kesän taianomaiset livet, että yhteislivet yllälistattujen vierailijoiden kanssa. Kokonaisuus on herkullinen, pysäyttävä, laaja, syvä sekä mielen räjäyttävä. Tavoitteeni on, että Feminine as f*ck toimii sinulle keitaana, jonne voit tulla latautumaan koko kesän ajan, sekä katapulttina, joka käynnistää sinussa transformaation kohti elinvoimaista ja hyvinvoivaa sinua. Kesä on näille aiheille yksinkertaisesti paras ajankohtaa, sillä silloin meidän ei täällä pohjoisessa tarvitse suojautua luonnolta, vaan luonto tukee meidän kukoistustamme.

Mitä voit odottaa?

Valmennuksen luonne on interaktiivinen ja erittäin yhteisöllinen. Pääset kysymään kysymyksiä suoraan minulta sekä vierailevilta luennoitsijoilta ja käymään keskustelua alustallamme kurssin teemoista muiden osallistujien kanssa. Ja kuten Kaisan valmennuksista aina, myös täältä voit löytää elinikäisiä sielunsiskoja.

Mikä?

Valmennus feminiiniseen, keholähtöiseen elämäntapaan.

Milloin?

1.6. - 29.6.2023.

Miksi?

Feminine as f*ck on rakkauskirjeeni naisille. Jos jotain voisin toivoa kaikille maailman naisille, niin tämän valmennuksen tuomaa rauhaa ja kehotietoisuutta.

Missä?

Valmennus toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.

Valmennusmateriaali?

Materiaalit ovat videoluentoja. Osa on ennalta nauhoitettuja ja osa pidetään livenä.

Materiaalit käytettävissä?

Materiaalit ovat osallistujille näkyvissä vuoden 2023 loppuun saakka.

pienennetty femaf.JPG

I'M IN!!!

Ilmoittautuminen kesän 2023 kierrokselle on päättynyt.

 

Kuulet uusista valmennuskierroksista seuraamalla @kaisaminni Instagramissa.

bottom of page