top of page
FEMININE AS FCK-2.jpg
Olet tullut tänne, koska tiedät, että elämä naisena voi olla elinvoimaista, tunnerikasta, merkityksellistä, hyvinvoivaa, euforista ja voimallista. Se voi olla sinun kukoistustasi kaikilla tavoin tukevaa... mutta jokin estää sinua elämästä sitä täysin todeksi.

Hei, rakas nainen.

 

Tiedän, että olet kuullut kutsun elää keholähtöisemmin, totuudenmukaisemmin, omia rytmejäsi seuraten.

 

Tiedän, että koet monet modernissa maailmassa normaalina pidetyt tavat, systeemit ja vaatimukset uuvuttavina. Uupumisesi on merkki siitä, että muistat edelleen, miltä kuuluisi tuntua. Se on merkki siitä, että et ole rikki, vaan edelleen yhteydessä.

 

Tiedän, että sisälläsi kytee voima, joka on väkevämpää kuin maailman järjestys.

 

Tiedän, että haluat antautua kehosi viisaudelle.

 

Tiedän, että naiseutesi potentiaali ja syklinen elämäntapa kiehtoo sinua.

 

Tiedän, että olet valmis muuttamaan maailmaa omalla esimerkilläsi antaen luvan elämäntavalle, joka lähtee feminiinistä. Elämäntavalle, jonka ykköstarkoitus on sinun kukoistus ja onnellisuus.

Tervetuloa kuulemaan valmennuksesta, jonka olen luonut juuri sinulle.

 

This is the feminine way

Pinnan alle painettu feminiini, joka kuohuaa nyt pintaan.

Meillä suomalaisilla naisilla on vahva pärjäämisen kulttuuri. Olemme joutuneet historiassa ohittamaan monet kehomme tarpeet, kun olemme joko keskittyneet jälkeläisten hengissäpitämiseen tai sodista selviämiseen. Tunnekylmä kasvatus, joka kulkee pitkin sukulinjojamme, on ymmärrettävä oire siitä yhteyden katkaisemisesta, joka meidän on täytynyt kehoomme ja tunteisiimme tehdä selvitäksemme kaikesta, mistä olemme selvinneet.

 

Globaalisti nyt on liikkeellä aalto, ihana aalto, joka herättää naiset kysymään itseltään ja toisiltaan: "minne, ja missä vaiheessa feminiini hukkui elämistämme?" Osa on sitä mieltä, että feminiini kitkettiin naisista pois samalla, kun tasa-arvo lisääntyi. Osa taas syyttää asiasta kapitalismia ja liian nopeatempoista, maskuliinisille arvoille perustuva elämää. Jotkut ajattelevat, että koko monituhatvuotinen patriarkaatin aikakausi on ollut yhtä feminiinin alaspoljentaa.

Tämä feminiinin "muistamisen" aalto osuu erityisen mielenkiintoisesti Suomeen. Maahan, jonka naisille kaikenlainen feminiini ja feminiinisyys on ollut luksus, johon ei ole ollut varaa. Emme ole kyenneet olla "feminiinissä", sillä meillä ole ollut tilaa, puitteita, eikä aikaa olla siellä. 

Mutta kuten tiedämme; mikä tahansa, mitä tarpeeksi kauan painaa pinnan alle, tulee jossain vaiheessa takaisin pintaan. Naiseutta, syklisyyttä ja kehon viisautta on painettu pinnan alle eri keinoin ja nyt elämmekin mielestäni ehkä historian mielenkiintoisimpia aikoja, kun pääsemme näkemään pinnan alta pulppuavan pohjolan feminiinin.

Tervetuloa todistamaan ja edesauttamaan tätä pulppuamista Feminine as f*ckin kolmannelle kierrokselle kesällä 2024.

Mitä on Feminine as f*ck?

Feminine as f*ck on matka mielilähtöisestä elämästä keholähtöiseen elämään. Se se on matka tiedostetusta tiedostamattomaan. Kiireestä kotiin. Stressistä nautintoon. Säännöistä vapauteen. Auktoriteetin ulkoistamisesta oman kehon viisauden kuulemiseen. Maskuliinista feminiiniin.

Se on matka intuitiiviseen syömiseen, feminiiniä kunnioittavaan tapaan liikkua sekä tunteiden kohtaamiseen, käsittelyyn ja hyväksyntään. Se on matka sykliseen elämäntapaan ja kuukautiskiertotietoiseen arkeen. Se on matka hermoston hyvinvointiin.

Feminine as f*ck on matka pinnan alle. Matka omaan elementtiimme, veteen.

pienennetty fem af.JPG
IMG_2055_edited.jpg

Intuitiivinen
syöminen

DSC06855_edited.jpg

Hermosto

FEMININE AS FCK_edited.jpg

Syklisyys ja kuukautis-kierto

DSC06825_edited.png

Feminiini
seksuaalisuus

DSC06825_edited.jpg

Tunteet

Feminine as f*ck käy läpi kaikki ne elämän osa-alueet, joilla olemme tottuneet toimimaan suorittavasta maskuliinista käsin tarjoten näihin feminiinin näkökulman ja toimintatavan. Feminiini, keholähtöinen elämäntapa on kokonaisvaltainen muutos siihen, mitä ajattelemme hyvinvoinnin olevan. Se on toisaalta paluu aikaan, josta kellään meistä ei ole muistikuvia, ja samalla se on jonkin täysin uuden elämäntavan luomista, joka on ensimmäistä kertaa meille mahdollinen.

Feminine as f*ck ei seuraa ideologiaa, vaan antaa sinulle eväitä, opastusta ja inspiraatiota oman kehosi rytmin kuulemiseen ja sen seuraamiseen. Kuten kaikki transformaatiovalmennukset, myös tämä seuraa vahvasti Kaisan oman prosessin jalanjälkiä ja kuljettaa osallistujansa samojen oivallusten läpi.

DSC06894 copy.JPG

Valmis kukoistamaan?

DSC06825_edited_edited.jpg

Valmentajasi

Olen ylpeästi elävä esimerkki naisesta, joka elää feminiiniä, keholähtöisestä elämäntyyliä. Startti siihen lähti burnoutista, joka sinkosi minut masennukseen vuonna 2021. Kun väljyyttä, lepoa ja syklisyyttä kaipaava kroppani laittoi stopin työnarkomanialleni, olin pakotettu kuuntelemaan kehoani, mikäli halusin enää koskaan olla toimintakykyinen.

 

Ja se, kaikessa kitkeryydessään, oli tietyllä tapaa paras pakote, mitä minulle on koskaan asetettu. Se pakote sysäsi minut koko loppuelämän pituiselle matkalle feminiiniin, jossa rakensin hermostoni kapasiteetin uudelleen nollasta, ditchasin ruokasäännöt ja aloin syömään ainoastaan intuitiivisesti kehoa kuunnellen, ryhdyin tuntemaan tunteitani, joita olin painanut alas vuosia, vierotuin riippuvuuksista (kuten kofeiinista, ruuasta ja Netflixistä) sekä juurrutin itseni yhä syvemmälle kuukautiskiertooni ja aloin elää syklisemmin. Löysin kotiin feminiiniin. Sinne, minne kukaan ei opettanut kulkemaan, mutta jonne tieni lopulta minut pakotti - onneksi. Yhteys, joka minulla on tänä päivänä kehooni, tuntuu pyhältä. Samalla se tuntuu mielettömältä etuoikeudelta, jota haluan jakaa eteenpäin myös muille naisille.

Let's return home

Valmennuksessa mukana opettamassa

susanna tanni2_edited.jpg

Pirjo Heinonen

Pirjo on kehollisen yrittäjyyden valmentaja ja on toiminut minun coachina läpi yhteyden katkeamisen tunnekehooni ja myös läpi sen, kun pinnan alle painetut vaikeat tunteet nousevat pintaan. Olen oppinut häneltä erityisesti tunnekapasiteetista, ihmisyyden syleilystä sekä feminiinin tunne-elämän sykleistä. Ja juuri niistä aiheista Pirjo luennoi Feminine as f*ckissa yhdessä kanssani.

1AD61D42-1F25-4496-BD35-6CF6EB432057.JPG

Susanna Tanni

Feminine as f*ck sisältää omalla matkallani suurena inspiraationa sekä idolina toimineen Susanna Tannin webinaarin, joka on nauhoitettu keskustelumuotoisena. Susannan tietämys hermostosta, traumasta, naisten hormonitoiminnasta, lantionpohjasta, naisille optimaalisesta ravinnosta sekä liikunnasta ja kuukautiskierrosta on jäätävän suuri. Susanna luennoi meille hermostosta ja sukulinjojen parantumattomuudesta. 

IMG_2105.jpg

Sandra Jasmine

Sandra Jasmine eli "Femmeportaali" on naisten seksuaalinen voimaantumisvalmentaja, jonka tulokulmana on syklisyys, kehollisuus ja seksuaalisuus. Sandran kanssa sukellamme Feminine as f*ckissa kuukautiskiertoon ja feminiiniin seksuaalisuuteen.

Feminine as f*ck 3.0

Mikä on Feminine as f*ckin tarina?

Feminine as f*ck on launchattu ensimmäistä kertaa kesällä 2022 intuitiivisesti luotujen live-webinaarien muodossa. Jokin minussa halusi rankan talven jälkeen syntyä uudelleen, ja loin tälle luomisprosessille alustan nimeltä Feminine as f*ck, jossa luennoin feminiinin mysteereistä, intuitiivisesta syömisestä, tunnekehon herättämisestä, keholähtöisestä elämäntavasta ja syklisyydestä. Kesällä 2023 Feminine as f*ck teki comebackin strukturoidumpana kokonaisuutena niin, että se sisälsi sekä alkuperäiset Kaisan opetusvideot, että yhteislivet yllä mainittujen feminiinielämäntavan asiantuntijoiden kanssa. Kokonaisuudesta tuli herkullinen, pysäyttävä, laaja, syvä sekä mielen räjäyttävä.

 

Feminine as f*ck 3.0

Tänä kesänä Feminine as f*ck palaa kolmatta kertaa palvelemaan feminiininnälkäisiä osallistujiaan. Tämä kierros sisältää kaikki aiempien kierrosten materiaalit + Q&A liven Kaisan hostaamana. Tavoitteeni on, että Feminine as f*ck toimii sinulle keitaana, jonne voit tulla latautumaan koko kesän ajan, sekä katapulttina, joka käynnistää sinussa transformaation kohti elinvoimaista ja hyvinvoivaa sinua. Kesä on näille aiheille yksinkertaisesti paras ajankohtaa, sillä silloin meidän ei täällä pohjoisessa tarvitse suojautua luonnolta, vaan luonto tukee meitä. 

Mitä voit odottaa?

Valmennuksen luonne on yhteisöllinen, mutta sitä saa käydä myös täysin itsenäisesti omaan tahtiin. Kaikki kurssimateriaali julkaistaan kurssialustallemme aikataulun mukaisesti, jonka saat ennen valmennuksen alkua. Pääset kysymään kysymyksiä suoraan Kaisalta sekä käymään keskustelua alustallamme kurssin teemoista muiden osallistujien kanssa. Ja kuten Kaisan valmennuksista aina, myös täältä voit löytää elinikäisiä sielunsiskoja.

Mikä?

Valmennus feminiiniseen, keholähtöiseen elämäntapaan.

Milloin?

6.6. - 6.7.2024.

Miksi?

Feminine as f*ck on rakkauskirjeeni naisille. Jos jotain voisin toivoa kaikille maailman naisille, niin tämän valmennuksen tuomaa rauhaa ja kehoyhteyttä.

Missä?

Valmennus toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.

Valmennusmateriaali?

Materiaalit ovat videoluentoja. Opetusvideot ovat ennalta nauhoitettuja ja kurssin päättävä Q&A-video on live.

Materiaalit käytettävissä?

Materiaalit ovat osallistujille näkyvissä vuoden 2024 loppuun saakka.

pienennetty femaf.JPG

I'M IN!!!

Ilmoittautuminen Feminine as f*ck 3.0 -valmennukseen on sulkeutunut.

 

Valmennus ottaa uusia osallistujia vastaan seuraavan kerran kesällä 2025!

bottom of page