top of page
QS5 BANNER.jpg

1.4.2024 - 21.4.2024

Hey Queen.png

Deittailu, joka koostuu pettymyksistä, emotionaalisesta vuoristoradasta, päättämättömistä tai pelailevista miehistä ja voimattomuuden tunteesta on tuttua minullekin. Olen ajatellut, että kunhan vain jaksan odottaa, kunhan vain pystyn toleroimaan, kunhan vain jonain päivänä hän päättää että olen The One tai kunhan vain onnistun muuttamaan miehen jota deittailin, saisin lopulta sen mitä syvällä sisimmässäni kaipasin. 

Huolimatta siitä, että koko deittailuni tuntui tulosten suhteen hakuammunnalta, joka triggeröi tunteitani joka suuntaan, minä todella ajattelin, ettei minun tarvitsisi istua alas pohtimaan omaa osuuttani näissä kokemuksissa. Sellaistahan deittailu on kaikkien mielestä? Siitä kamaluudestahan kaikki vitsitkin kertoo ja yleisö nauraa.

Deittailu voi olla sellaista. Samaistuttavaa, huvittavaa, kamalaa. Mutta se voi olla myös jotain aivan muuta. Voimaannuttavaa, intentionaalista, laadukasta. Taianomaista, nostattavaa. Kun minulle aukesi, että on mahdollista tehdä täysi transformaatio siinä, minkälaisia kokemuksia vedän puoleeni, miltä minusta tuntuu deittaillessa, mistä energiasta operoin deiteillä, miten arvokkaana koen itseni, minkä asteista rauhaa ja varmuutta uusien ihmisten tapaaminen huokuu, mitä kokemuksia elämäni alkaa minulle tarjoilemaan ja ennen kaikkea minkälaiset miehet kiinnostuvat minusta...

Olin MIND BLOWN.

Sisäinen muutokseni oli niin suuri, että aiemmin mahdottomalta tuntuneet tapahtumat, kokemukset ja miehet löysivät luokseni kuin tyhjästä. This is some real Queen shit, ajattelin, ja kirjoitin Notesiin otsikon uudelle valmennukselleni: Queen Salon.

 

Queen Salon on syntynyt oman transformaationi jalanjäljissä. Kuljetan osallistujat samojen oivalluksien läpi, samassa järjestyksessä, kuin itse ne sain. Ja kurssipalautteen perusteella transformaation todellakin voi monistaa.

 

Queen Salon syntyi vuonna 2020 ja se järjestetään keväällä 2024 kuudetta kertaa. Aina uuden kierroksen alkaessa palaan siihen hetkeen, siihen Kaisaan, joka ei tiennyt, mikä häntä odotti toisella puolella näitä oivalluksia. Se tekee minut herkistyneeksi, ylpeäksi ja kertakaikkisen rakastuneeksi tähän valmennukseen. Erään Queen Salon -alumnin sanoin: Tämä on parasta mitä nainen voi itselleen antaa.

Minulla on niin paljon tarinoita kerrottavana, niin paljon työkaluja annettavana ja niin monta rajoittavaa uskomustasi rikottavana, että koko kroppani kihelmöi tätä sivua kirjoittaessani.

Rakas Queen, lämpimästi tervetuloa kuulemaan, kun kerron tästä matkasta lisää. 

Ready to step into your Queen era?

Testataan seuraavaksi, oletko tullut oikeaan paikkaan:

 • Odotatko, että puhelin värisisi?

 • Deittailetko turhautuneesta, uupuneesta tai suorittavasta energiasta käsin?

 • Tuhlaatko aikaasi ja energiaasi miehiin, jotka eivät tarkemmin ajateltuna edes ansaitse sitä?

 • Koetko jatkuvia pettymyksiä ja tunnetta siitä, että matto vedetään jalkojesi alta?

 • Jäätkö jumiin ihastumisen tunteeseen, kun se ei ruoki enää elämäniloasi?

 • Jäätkö odottamaan miehiä, kun he eivät ole varmoja?

 • Oletko projektipäällikkö, jonka lempityöstökohde on miehet? Aka deittailetko miehiä joissa on potentiaalia sen sijaan, että deittailisit valmiita kohteita?

 • Tuntuuko sinusta, että sinun täytyy valita supermenestyneen maskuliinisen miehen sekä uskollisen perheenperustuskumppanin väliltä?

 • Korvaatko toisinaan laatua määrällä, mitä deittailuun tulee?

 • Toleroitko deittailukumppaniesi päättämättömyyttä, kädenlämpöistä innokkuutta, sitoutumattomuutta tai B-vaihtoehtona olemista​?

 • Vedätkö puoleesi omia varjojasi miesten muodossa? Aka do the men you date trigger the sh*t out of you?

 

Jos olet kuten minä ennen omaa deittailutransformaatiotani, tunsit totuudenkitkerän ja turhautuneen KYLLÄN kehossasi useamman kysymyksen kohdalla. Hyvät uutiset on, että Queen Salon on luotu auttamaan juuri sinua. It's ok baby, keep scrolling. <3

"On elämä ennen Queen Salonia ja on elämä Queen Salonin jälkeen"

- Queen Salon alumni

qs5_1_edited_edited.png

Queen Salon johdattaa sinut:

 • Ymmärtämään syvällisesti oman arvosi ja täten saamaan muutkin huomaamaan sen

 • Vahvistamaan kosketustasi feminiinienergiaasi, joka muodostaa luonnollisen polariteetin maskuliinienergiaansa kosketuksessa olevien miesten kanssa​ (= ei enää jahkailevia miehiä!)

 • Vetämään puoleesi aivan uudenlaisia miehiä, joiden olemassaolosta et hetki sitten edes tiennyt

 • Saavuttamaan sisäisen rauhan sekä luottamuksen elämään ja sen tapahtumiin

 • Löytämään oman vetovoiman, itsevarmuuden ja määrätietoisuuden, joka nostaa deittailunkin uudelle tasolle

 • Innostumaan treffeillä käymisestä ja uusien miesten tapaamisesta

 • Ajattelemaan isommin ja pelaamaan aivan 'uudella kentällä'

 • Tietämään, milloin käyttää feminiini- ja milloin maskuliinienergiaa deittaillessa, ja mitä se ylipäätään tarkoittaa

 • Saavuttamaan deittailutavoitteesi, oli se sitten löytää aviopuoliso, elää unelmien sinkkuelämää tai jotain siltä väliltä

 • Katkaisemaan energeettisen siteen niihin elämäsi miehiin, joka eivät ole hyväksi sinulle

 • Luomaan "sivutuotteena" unelmien elämän 

 • Miettimään, miksi ihmeessä osallistuit vasta kuudennelle Queen Salon -kierrokselle ;)

QUEEN SALON oli HUIKEE!!!!✨💖✨ Erittäin suuri merkitys omaan elämään, deittailuun ja omanarvontuntoon! Nyt tiedän, mitä todella haluan ja uskallan sanoa sen myös ääneen! Tiedän, mikä ihana lottovoitto miehelleni olenkaan!!!! ✨💖✨ Olen sinkku, nautin elämästä, teen huikeita juttuja, deittailen valikoivasti ja se tuntuu tosi hyvältä! Kurssin jälkeen väärän energian ystävät on karisseet pois ja tuntuu, että olen vain rakastavien ystävien ympäröimänä! Elämä on ihanaa!

- Johanna Pinksu Marjomaa

Valmennuksen toteutus

Queen Salonin kuudes kierros järjestetään 1.4. - 21.4.2024. Valmennus pidetään kerran vuodessa aina keväisin, joten jos satut olemaan sopivassa elämäntilanteessa ja kurssi kutsuu sinua, suosittelen lämpimästi hyppäämään mukaan NYT!

Kolmen viikon intensiivivalmennus

 

Queen Salon kestää 3 viikkoa, jonka jälkeen valmennuksen sisältö on käytössäsi 6 kuukautta. Moduuleja julkaistaan kolmen viikon aikana 15 kappaletta. Vaikka tahti kuulostaa napakalta, moduulien läpikäyminen on tehty erittäin hyvin arkeen istuvaksi; ne ovat videomuodossa, joten voit minimieffortilla kuunnella ne vaikka podcasteina matkalla töihin! Moduulien energia on kuitenkin todella aktivoivaa ja saatat haluta tehdä muistiinpanoja tai kirjoittaa ajatuksenvirtaa niiden jälkeen, joten suosittelemme varaamaan moduulien läpikäymiseen rauhallisen hetken, jotta pystyt integroimaan tietoa heti niiden katselun jälkeen.

 

Mindset ja työkalut

 

Queen Salon on yhdistelmä aivohierontaa (mindset) sekä työkaluja, jotka voit ottaa heti käyttöön deittailussasi. Halusin tehdä tästä valmennuksesta korkeavärähteisen ja inspiroivan, mutta myös käytännöllisen ja konkreettisen. Sellaisen, josta on oikeasti apua tosielämän tilanteissa. Uskon, että QS:n supersuosio ja viehätys onkin energeettisen ja käytännöllisen lähestymistavan yhdistelmässä. ⚡

 

Kotitehtäviä omaan reflektointiin

 

Kunkin moduulin yhteydessä saat kotitehtävän, jonka avulla syventää juuri kuulemaasi ja oppimaasi ja soveltaa sitä omaan elämääsi. Kotitehtäviä ei palauteta, ne ovat täysin omaa prosessiasi varten.

Livestreamit ja Q&A

 

Valmennus alkaa ja päättyy livestreamiin, joista päättävä on Q&A-muotoinen. Osallistujat pääsevät lähettämään kurssin aikana heränneet kysymyksensä Kaisalle anonyymisti ennen Q&A liveä. Livestreamit jäävät osallistujien katsottaviksi ryhmään, joten liveen paikalle ehtiminen ei ole must. Pääsyoikeus livestreameihin jää, kun muu materiaali poistuu 6 kuukauden jälkeen.

Ohjattu meditaatio

 

Queen Salonille on tehty oma ohjattu meditaatio, jonka haluan antaa osallistujille muistoksi matkastamme. Meditaatio jää käyttöösi materiaalien poistuttua ja voit palata sen pariin aina, kun haluat nostaa itsesi Queen-värähteisiin. 🤍

Facebook-ryhmä

 

Olemme testanneet erilaisia kurssialustoja, ja päätyneet siihen, että Facebook on kaikista matalakynnyksisin, helppokäyttöisin, edistynein ja kätevin alusta Queen Salonia varten. Moduulit postataan suljettuun FB-ryhmään, joka toimii samalla osallistujien omana Queen-yhteisönä. Kaikki yhdessä paikassa, ei salasanojen muistamista ja erillisiä alustoja. Ryhmä toimii keskustelualustana, jolla saa jakaa tai olla jakamatta omia oivalluksia ja pohdintoja muiden osallistujien kanssa niin paljon kuin sielu halajaa. Lisäksi kaikki tiedonvälitys Kaisan ja osallistujien välillä kulkee FB-ryhmän kautta.

Eikö sinulla ole Facebookia? Ei hätää! Voit luoda profiilin vain tätä kurssia varten ja käyttää FB:täsi kuin kurssialustaa Queen Salonin ajan. Kaisaminni Team auttaa tarvittaessa Facebook-profiilin luomisessa.

 

Etkö halua osallistua kurssille omalla nimelläsi? Ei hätää! Esimerkiksi julkisuudesta tunnetut henkilöt saattavat haluta käydä kurssin rauhassa anonyymisti. Tarjoamme näissä tilanteissa mahdollisuutta osallistua kurssille eri nimellä. Ilmoitathan tästä oston yhteydessä osoitteeseen info@kaisaminni.com

Ryhmän henki? Kaisan kursseilla aiemmin olleet tietävät, että kurssien ryhmissä vallitsee internetin luottamuksellisin, turvallisin ja hyväksyvin ilmapiiri. Ryhmässä olijoita koskee vaitiolovelvollisuus ryhmän sisällä tapahtuvasta keskustelusta, jotta jokainen pääsee hyödyntämään ryhmää parhaalla mahdollisella tavalla oman transformaationsa tukena.

Kurssin alkaessa itsetuntoni oli jo korkealla, mutta en tiennyt että voisin oppia arvostamaan itseäni vielä näin paljon lisää! Huomasin, että voin käyttää kurssin oppeja kaikissa ihmissuhteissani. Kurssin avulla opin arvottamaan oman arvoni sille tasolle jolle se kuuluukin. Oman todellisen arvon löytäminen asetti sekä deittailulle että koko elämälle aivan eri kriteerit. Kohtelen nykyään itseäni paremmin ja lempeämmin kuin koskaan ikinä. Pystyn mihin vain ja tulen saavuttamaan kaikki tavoitteeni, enkä epäile sitä enää koskaan. Tiedän mitä ansaitsen ja olen valmis tekemään jatkuvasti sisäistä työtä sen eteen, sillä "Being a Queen is a full time job". Kaikki lähtee meistä itsestämme ja sen jälkeen muu maailma seuraa perässä.

- Marja Koivulampi

Get inspired!

"Alumni Talk" with the one and only, Riikka Ikäheimo

 

Queen Salonin käynyt Riikka Couture -brändin perustaja ja pukusuunnittelija Riikka Ikäheimo kertoo, miten hänen deittailunsa ja elämänsä on muuttunut valmennuksen myötä. Jos luulet, että voimakkaana ja menestyneenä naisena deittailu on hankalaa, sit back and relax ja katso tämä keskustelu!

Instant Queen energy: Deittailu Q&A

 

Tämä Kaisan Q&A deittailulive on klassikoiden klassikko. Webinaari on täydellinen "prework" Queen Salon -valmennusta odotellessa. Live on kuvattu sinä kesänä, kun Queen Salon syntyi, joten tämä videon nainen on in the ✨ ZONE ✨

"Suurin oppi valmennuksesta oli se, että tiedän nykyään mitä haluan. Sen myötä osaan erotella Kingit ja pleijerit toisistaan. Minulla on paljon korkeammat vaatimukset sille, miten tuleva kumppanini kohtelee minua. Sanon suoraan, mitä mieltä olen deittailusta ja parisuhdearvoista, ja pidän tiukasti kiinni omista tavoitteistani.

 

Ennen aina pelkäsin, että mitä jos en olekkaan tarpeeksi, ja nyt arvioin enemmänkin sitä, että onko mies tarpeeksi minulle. Olen step-uppannut omaa olemistani ja tekemistäni niin töissä kuin miesten suhteen. En ole yhtään kiirehtimässä parisuhteeseen, koska haluan tutustua ihmiseen ja arvioida hänen King-levelinsä rauhassa. Ymmärrän oman voimani, täydellisyyteni ja arvoni!

Olen vuoden aikana tutustunut yhteen täydellliseen Kingiin. Vaikka meistä ei tullut vuosisadan rakkaustarinaa, sain kokea minkälaista on deittailla miestä, joka on 100 % King, millaista on operoida Queen-energiasta ja myös sen, miten upeasti eron voi hoitaa.
 
Ilman Queen Salonia en olisi ikinä pystynyt deittailemaan tälläistä miestä, tai tiennyt, miten minun kannattaa suhtautua tai käyttäytyä tuollaisen Kingin olessa läsnä. Nyt tiedän, ja se oli aivan mieletöntä!

Se, mitä en osannut kurssilta edes odottaa, on upea Queen-yhteisö. FB-ryhmä on mieletön tukiverkko, josta saa aina tukea ja neuvoja. Joka viikkoiset päivitykset ovat minulle todella tärkeitä, saa jakaa ajatuksia ja fiiliksiä. Muiden kommentit ovat rehellisiä, pohtivia ja oikeasti tukevia!"

– Micaela

"Queen Salon on kauneinta ja parasta mitä nainen voi itselleen antaa."

- Queen Salon alumni

You may not know this about Queen Salon...

Queen Salon syntyi oman deittailutransformaationi jalanjäljissä asuessani Los Angelesissa vuonna 2020. Se oli aikaa, jolloin moni oivallus loksahteli kohdilleen tavalla, joka piti tämän sinkkkunaisen heurekamaisessa luovuuden pyörteessä yötäpäivää. Ja sen pyörteen päätteeksi Queen Salonin runko oli syntynyt puhelimen muistiinpanot-äppiin. Muistan edelleen tarkasti missä olin minkäkin oivalluksen aikaan ja miltä tämän valmennuksen kivuton ja vauhdikas synnyttäminen tuntui. Tiesin jo silloin, että pitelen käsissäni jotain suurta, joka tulee vaikuttamaan Suomen deittailukulttuuriin isosti.

Mitkä kaikki oivallukset Queen Salonin syntyyn sitten johti?

Ensinnäkin, Kalifornia sai minut ajattelemaan ja unelmoimaan isommin. Yksilön vapauteen ja vastuuseen perustuva yhteiskuntamalli ja sen luoma ilmapiiri rikkoi monia rajoittavia uskomuksia, joita minulla oli ollut liittyen deittiluun, uraan, itseilmaisuun, elämään ja ihan kaikkeen. Tunsin vapautuvani Losissa suurempaan olemukseeni usealla elämän osa-alueella. Ja kun puhutaan deittailutransformaatiosta, kyse ei koskaan ole pelkästä deittailusta. Siihen transformaatioon tarvitaan koko elämää ravisteleva muutos.

Samaan aikaan työstin eron jäljiltä kovia kokenutta omanarvontuntoani, itseni ehdotonta rakastamista ja aidosti itseni näköisen elämän luomista. Meditoin useita kertoja päivässä asuntoni pihalla auringon alla ja koin huikeita tietoisuuden laajentumisen kokemuksia. Ne meditointihetket ovat tähänkin päivään asti elämäni voimakkaimpia kokemuksia. Ymmärsin syvällisesti ja lopullisesti vetovoiman lain ja aloin leikkimään sillä manifestoiden pieniä ja suuria asioita päiviini. Jokainen päivä oli synkronian täyteinen yllätyksellinen seikkailu, jonka luoja olin minä.

Miehet, joita Losissa deittailin, olivat inspiroivia, selkeästi kommunikoivia, isosti eläviä, maskuliinisia ja kunnianhimoisia. Eritoten yksi heistä toimi suurena muusana Queen Salonille. Oikeastaan ilman kyseistä miestä Queen Salonia tuskin olisi. Kun deittailin tätä miestä, minusta tuntui, että olin masterclassissa jonka aihe oli kypsä terve maskuliini, siis "King-energia".

King-miesten lisäksi täytyy täytyy mainita, että Amerikan deittailukulttuuri on muutenkin vakiintuneempi ja perinteisempi kuin Suomessa, mikä asetti jo perustreffeillekin eri standardit, kuin mihin olin tottunut. Siellä oli itsestäänselvää, että mies tekee ensimmäisen siirron, aidosti vie naisen treffeille, tarjoaa ne ilolla, saattaa naisen deittien päätteeksi kotiin ja on yhteydessä pian treffien jälkeen. Sellaisessa dynamiikassa ollessani huomasin, miten paljon nautinkaan siitä, että vientivastuu on miehellä.

Tuntui, että pystyin täysin rentoutumaan, luottamaan, vastaanottamaan ja avautumaan... mikä taas johti useisiin oivalluksiin liittyen siihen, mitä feminiinienergiassa oleminen mahdollistaa naiselle, ja sitä kautta myös miehelle.

Queen Salonin synnystä voisin kertoa anekdootteja loputtomiin, mutta tässä oli lyhyt tarina. Tuskin maltan odottaa, että pääsen valmennuksessa kertomaan niitä lisää. Joka kerta, kun uusi Queen Salon kierros alkaa, transporttaannun suoraan Santa Monicaan avoautoni rattiin ja siihen tunteeseen, että mitä tahansa hyvää voi tapahtua hetkenä minä hyvänsä. Olen enemmän kuin otettu saadessani viedä sinut mukaan siihen värähteeseen!

qs5_4_edited.jpg

Ready to change your life?

HELL YES!!!

Ilmoittautuminen Queen Saloniin on päättynyt.

Queen Salonin seitsemäs kierros launchataan keväällä 2025.

bottom of page