qs3.HEIC

The era of empowered dating is here

Queen Salon

1.11. - 19.11. 2021

Kyllästynyt pettymyksiin, emotionaaliseen vuoristorataan ja voimattomuuden tunteeseen deittaillessa?

Queen Salon on verkkovalmennus voimaannuttavaan deittailuun heterosinkkunaisille. Valmennus on vastaus kaikille heille, jotka ovat joskus miettineet, miksi deittailu on niin vaikeaa, miksi rakkauden löytäminen tuntuu mahdottomalta, miksi “aina käy näin” tai miksei hyviä miehiä ole olemassa.

Enää emme:
  •  Tuhlaa aikaamme ja energiaamme ihmisiin ja tilanteisiin, jotka eivät ansaitse energiaamme ja panostamme

 

  • Koe jatkuvia pettymyksiä ja tunnetta siitä, että matto vedetään jalkojemme alta

 

  •  Jää jumiin ihastumisen tunteeseen, kun se ei ruoki enää elämäniloamme​

  •  Odota miehiä tai koita muuttaa heitä

 

  •  Toleroi deittailukumppaniemme päättämättömyyttä, kädenlämpöistä innokkuutta, sitoutumattomuutta tai B-vaihtoehtona olemista

qs4 banner.HEIC

Welcome to your magnetic power

Queen Salon

Kenelle?

Queen Salon on heterosinkkunaisille, jotka haluavat transformoida deittailunsa.

Naisille, jotka ovat valmiita tulemaan nähdyksi aitoina ja päämäärätietoisina.

Naisille, jotka ovat valmiita päästämän irti niistä ajatuksista, jotka saavat tyytymään vähään ja pelaamaan pienesti.

Naisille, joista tuntuu, että he joutuvat pienentämään itseään tai deittailemaan "alaspäin".

 

Naisille, joista tuntuu, ettei heidän täysi potentiaali rakastajana ja kumppanina pääse oikeuksiinsa.

Naisille, joita ei inspiroi miesviha.

Naisille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan terveen maskuliinin elämäänsä.

Naisille, jotka ovat valmiita tarkastelemaan asioita uudesta näkökulmasta.

Queen Salon on naisille, jotka ovat valmiita isoon muutokseen.

Etsitpä sitten elämänkumppania tai deittailet rennommin, tämä kurssi nostaa kokemuksesi deittailusta - sekä ihmiset, joita deittailet - täysin uudelle tasolle.

We desire men who bring us clarity, not confusion. We don't have time to be confused – we have the world to run.

 

Kaisaminni

Queen Mindset

 

Toisin kuin seksuaalikasvatukseen pohjaavan POWERFUL SEXUAL AWARE -kurssin, tämän kurssin pihvi ei ole yhteiskunta ja tiede, vaan on ajattelumalli, mindset.

 

Jaan kurssilla oman mindsetini, jota käytän deittailun lisäksi myös muilla elämän osa-alueilla. Kutsun sitä Queen mindsetiksi. Queen mindset on voimaannuttava ideologia ja henkinen voimavara, joka saa sinut ymmärtämään arvosi ja muut näkemään sen. Saat kurssin myötä uuden mindsetin myös vaikkapa uraan, ystävyyssuhteisiin, elämäntapoihin ja tavoitteisiin.

Unohdetaan ajatus, että deittailu olisi hankalaa ja kuluttavaa. Deittailu on sitä mitä teemme siitä. Meillä on valta deittailuvalintoihimme, aivan kuten meillä on valta muillakin elämämme osa-alueilla. Siltä se ei aina tosin tunnu, sillä deittailuun vaikuttavat tunteet, jotka saavat meidät käyttäytymään tavoilla, jotka eivät välttämättä todellisuudessa edistä tavoitteitamme. Oikeasti meillä on valta myös näihin tunteisiin. Tätä opetellaan Queen Salonissa.

Voimaannuttavan ja tavoitteellisen deittailun ytimessä on omanarvontunto, omien mieltymysten ja arvojen tiedostaminen, anteeksipyytelemätön visio omasta tulevaisuudesta sekä kyky sanoa ei ja kyllä oikeissa kohdissa. Sekä tietysti syvältä kumpuava tyytyväisyys omaan itseensä. 

 

Eritoten suomalaiseen kulttuuriin kuuluu hieman heikentynyt omanarvontunto sekä kyvyttömyys asettaa rajoja. Näistä ehdollistumisista Queen Salon kouluttaa osallistujansa pois ja tarjoaa konkreettisia työkaluja deittailuun, jotta naiset pääsevät sen elämän pariin, jonka he todellisuudessa ansaitsevat.

Queen Salon näyttää, kuinka saamme deittailumme piilopatriarkaaliset valtarakenteet romahtamaan ja pöydät kääntymään käyttäen sekä feminiinienergiaamme että omaa persoonallisuuttamme.

Queen Salon on naisille, jotka ovat valmiita laittamaan kaikki peliin. Naisille, jotka janoavat isoa muutosta. Naisille, joille deittailu ja seksuaaliset sekä romanttiset suhteet ovat tärkeä osa elämää - ja jotka ovat valmiita vastaanottamaan vain parasta.

Kurssin toteutus

Missä?  Facebook-ryhmässä.

Kaikki materiaali julkaistaan facebook-ryhmässä. Luomme ryhmään lämpimän ja inspiroivan ilmapiirin jakaa, pohtia, kysyä ja keskustella muiden Queenien kanssa. Huom! Aiempien Queen Salonien fb-ryhmät ovat edelleen aktiivisia! Sinulle jää kurssista siis käteen yhteisö, joka tukee deittailuasi nyt ja jatkossa, ja muistuttaa sinua kurssin annista, kun meinaat pudota vanhoihin kaavoihin.

Miten?  Videomuotoisesti.

Kurssi sisältää live-webinaareja, jotka Kaisa nauhoittaa livenä osallistujien kanssa. Tämän lisäksi kurssiin yhdistetään parhaita paloja aiempien kierrosten Queen Salon-webinaareista. Tämä kierros on siis yhdistelmä Kaisa-energiaa livenä, sekä helmiä ajalta, kun kurssin oivallukset syntyivät. Kierros tulee olemaan super transformatiivinen!

Milloin?  1.11. - 19.11.

Kurssimateriaali julkaistaan 19 päivän puitteissa. Live-webinaarit voi katsoa jälkikäteen. Materiaalit ovat osallistujien käytössä vuoden 2021 loppuun asti. Ryhmä jää eloon "ikuisesti".

Queen Salonista sanottua

"Queen Salon on ollut niin avaava, kirpeä ja energisoiva kokemus! En malta oottaa illan webinaaria, vaikka samalla en haluis, että tää loppuu. Sinä, joka mietit, että kannattaisko, niin hyvä ihminen tee itsellesi palvelus ja OSALLISTU!"

"Toiset muistaa ikuisesti MM95-finaalin, mä muistan ikuisesti Embody the Queen -webinaarin Queen Salonissa. #nevöfoget"

"Queen Salon oli mulle paljon muuta kuin deittailukurssi. Se oli ikään kuin ohjekirja, kuinka kasata vaikea palapeli elämän paloista, joita olin pröritellyt jo aiemmin, mutta katsellut väärästä kulmasta."

Ready to change your life?