Journey to discover your full feminine potential

Queen Salon

Kyllästynyt pettymyksiin, emotionaaliseen vuoristorataan ja voimattomuuden tunteeseen deittaillessa?

Queen Salon on verkkovalmennus voimaannuttavaan deittailuun heterosinkkunaisille. Valmennus on vastaus kaikille heille, jotka ovat joskus miettineet, miksi deittailu on niin vaikeaa, miksi rakkauden löytäminen tuntuu mahdottomalta, miksi “aina käy näin” tai miksei hyviä miehiä ole olemassa.

 

Queen Salon on naisille, jotka ovat valmiita isoon muutokseen.

Enää emme:

– Tuhlaa aikaamme ja energiaamme ihmisiin ja tilanteisiin, jotka eivät ansaitse panostamme


– Koe jatkuvia pettymyksiä ja tunnetta siitä, että matto vedetään jalkojemme alta


– Jää jumiin ihastumisen tunteeseen, kun se ei ruoki enää elämäniloamme​

– Odota miehiä tai koita muuttaa heitä


– Toleroi deittailukumppaniemme päättämättömyyttä, kädenlämpöistä innokkuutta, sitoutumattomuutta tai B-vaihtoehtona olemista

Welcome to your full power

Queen Salon

Kenelle?

Heterosinkkunaisille, jotka ovat valmiita isoon muutokseen elämän joka osa-alueella.

Naisille, jotka ovat valmiita tulemaan nähdyksi aitoina ja päämäärätietoisina.

Naisille, jotka ovat valmiita päästämän irti niistä ajatuksista, jotka saavat tyytymään vähään ja pelaamaan pienesti.

Etsitpä sitten elämänkumppania tai deittailet huvin vuoksi, tämä kurssi nostaa kokemuksesi deittailusta - sekä ihmiset, joita deittailet - täysin uudelle tasolle.

We desire men who bring us clarity, not confusion. We don't have time to be confused – we have the world to run.

 

Kaisaminni

The Queen Mindset

Unohdetaan ajatus, että deittailu olisi hankalaa ja kuluttavaa. Deittailu on sitä mitä teemme siitä. Meillä on valta deittailuvalintoihimme, aivan kuten meillä on valta muillakin elämämme osa-alueilla. Siltä se ei aina tosin tunnu, sillä deittailuun vaikuttavat tunteet, jotka saavat meidät käyttäytymään tavoilla, jotka eivät välttämättä todellisuudessa edistä tavoitteitamme. Oikeasti meillä on valta myös näihin tunteisiin. Tätä opetellaan Queen Salonissa.

Voimaannuttavan ja tavoitteellisen deittailun ytimessä on omanarvontunto, omien mieltymysten ja arvojen tiedostaminen, anteeksipyytelemätön visio omasta tulevaisuudesta sekä kyky sanoa ei ja kyllä oikeissa kohdissa. Sekä tietysti syvältä kumpuava tyytyväisyys omaan itseensä. 

 

Eritoten suomalaiseen kulttuuriin kuuluu hieman heikentynyt omanarvontunto sekä kyvyttömyys asettaa rajoja. Näistä ehdollistumisista Queen Salon kouluttaa osallistujansa pois ja tarjoaa konkreettisia työkaluja deittailuun, jotta naiset pääsevät sen elämän pariin, jonka he todellisuudessa ansaitsevat.

Queen Salon näyttää, kuinka saamme deittailumme piilopatriarkaaliset valtarakenteet romahtamaan ja pöydät kääntymään käyttäen sekä feminiinienergiaamme että omaa persoonallisuuttamme.

Queen Salon on naisille, jotka ovat valmiita laittamaan kaikki peliin. Naisille, jotka janoavat isoa muutosta. Naisille, joille deittailu ja seksuaaliset sekä romanttiset suhteet ovat tärkeä osa elämää - ja jotka ovat valmiita vastaanottamaan vain parasta.

Ready to change your life?