1IMG_3814_Facetune_09-07-2020-11-47-50pi

Queen Salon

Kyllästynyt deittailemaan patriarkaatin säännöillä? Hyvä!

Queen Salon uusi verkkovalmennus voimaannuttavaan deittailuun. Se toteutetaan isona ryhmävalmennuksena kuten POWERFUL SEXUAL AWARE, mutta erona PSA:han Queen Salon pohjautuu ainoastaan videoille ja webinaareille.

 

 

Enää emme:

– Tuhlaa aikaamme ja energiaamme ihmisiin ja tilanteisiin, jotka eivät ansaitse panostamme
– Koe jatkuvia pettymyksiä ja tunnetta siitä, että matto vedetään jalkojemme alta
– Jää jumiin ihastumisen tunteeseen, kun se ei ruoki enää elämäniloamme​

– Odota miehiä tai koita muuttaa heitä
– Toleroi deittailukumppaniemme päättämättömyyttä, kädenlämpöistä innokkuutta, sitoutumattomuutta tai B-vaihtoehtona olemista

IMG_2129.JPG.jpg

WELCOME TO YOUR FULL POWER

Queen Salon

Kenelle?

Heterosinkkunaisille, jotka ovat valmiita isoon muutokseen elämän joka osa-alueella.

Naisille, jotka ovat valmiita tulemaan nähdyksi aitoina ja päämäärätietoisina.

Naisille, jotka ovat valmiita päästämän irti niistä ajatuksista, jotka saavat tyytymään vähään ja pelaamaan pienesti. Nyt nostetaan panokset.

Etsitpä sitten elämänkumppania tai deittailet huvin vuoksi, tämä kurssi nostaa kokemuksesi deittailusta - sekä miehet, joita deittailet - täysin uudelle tasolle.

Queen-yhteisö

Voit vaihtaa ajatuksia muiden kurssilaisten kanssa salaisessa keskusteluryhmässä koko valmennuksen ajan - ja sen jälkeen. Queen-yhteisö tukee, kannustaa ja inspiroi sinua tekemään valintoja, jotka ovat linjassa deittailutavoitteidesi kanssa.

We desire men who bring us clarity, not confusion. We don't have time to be confused – we have the world to run.

 

Kaisaminni

IMG_3815_Facetune_09-07-2020-11-49-41.he

Queen-ajattelumallit ja työkalut

Unohdetaan ajatus, että deittailu olisi hankalaa ja kuluttavaa. Deittailu on sitä mitä teemme siitä, ja kuningattarina saamme itse päättää. 

Voimaannuttavan ja tavoitteellisen deittailun ytimessä on omanarvontunto, omien mieltymysten ja arvojen tiedostaminen, anteeksipyytelemättömyys sekä kyky sanoa ei ja kyllä oikeissa kohdissa. Sekä tietysti syvältä kumpuava tyytyväisyys omaan itseensä. Näitä kaikkia opettelemme valmennuksessa.

Eritoten suomalaiseen kulttuuriin kuuluu olennaisesti heikentynyt omanarvontunto sekä kyvyttömyys asettaa rajoja. Näistä ehdollistumisista Queen Salon kouluttaa osallistujansa pois ja tarjoaa konkreettisia työkaluja deittailuun, jotta naiset pääsevät sen elämän pariin, jonka he todellisuudessa ansaitsevat.

Queen Salon opettaa, kuinka saamme valtarakenteet romahtamaan ja pöydät kääntymään käyttäen feminiinienergiaamme sekä omaa persoonallisuuttamme

IMG_1561_Facetune_22-06-2020-12-19-04.he

Queen Salon on naisille, jotka ovat valmiita laittamaan kaikki peliin. Naisille, jotka janoavat isoa muutosta. Naisille, joille deittailu ja seksuaaliset sekä romanttiset suhteet ovat tärkeä osa elämää - ja jotka ovat valmiita vastaanottamaan vain parasta.

Kaikki kurssin aikana julkaistavat materiaalit voi katsoa omaan tahtiin eivätkä ne edellytä paikallaoloa tiettyyn kellonaikaan.

Materiaalit ovat videoita, äänitteitä ja webinaareja.

ilmoittautuminen päättynyt.

Liity Kaisaminni VIP-postituslistalle niin saat ensimmäisenä tiedon ilmaisista

live-webinaareista, verkkokurssi-ilmoittautumisista sekä muista palveluista.

  • Spotify
  • Twitter

©2020 by Kaisaminni