top of page
FKretriittibanneri.png

14.-16.6.2024

Tervetuloa kehollistamaan naiseuden eri ulottuvuuksia ja luomaan elinikäinen sisterhood Kaisaminnin ensimmäiseen retriittiin!

Hei rakas nainen, ihanaa että olet täällä!

 

Tiedän sinusta oikeastaan jo jonkin verran. Olet täällä, sillä olet käynyt kaikki tai suurimman osan valmennuksistani ja ne ovat muuttaneet elämääsi lähtemättömällä tavalla. 

 

Kaikkien niiden transformaatioiden jälkeen löydät itsesi halumasta lisää. (Tietenkin!)

Is there more? Oh girl, we have barely started!

 

Mikäli olen oikeassa, se mitä janoat juuri nyt, on mielestä kehoon siirtymistä. Sinua kiehtoo työskentely kehosi kanssa, sillä keho muistaa sen mitä mieli ei tiedä. Tänä vuonna haluat voimaantua somaattisella tasolla.

 

Tiedät, että suurin viisaus asuu kehossa, mutta miten keho saadaan puhumaan tätä viisautta? Entä miten kehollinen ilmaisu voi toimia välineenä isolle transformaatiolle sekä oman voiman löytymiselle? Olet ehkä kuullut Kaisan puhuvan feminiiniarkkityypeistä ja niiden elämää muuttavasta voimasta, mutta miten niihin pääsee käsiksi? (Lupaan, että juhannuksen tienoilla tiedät vastaukset näihin kysymyksiin!)

Juuri sinua varten, rakas nainen, olen luonut kesälle 2024 voimaantumisportaalin, jonka läpi kuljemme minun fasilitoimanani.

Tervetuloa Kaisaminnin ensimmäiseen Feminiinin kehollistamisen retriittiin Etelä-Suomen kauneimman luonnon äärelle!

DSC01235.jpg

Empowerment through embodiment is staying power

Tämä retriitti on sinulle, joka haluat

 • vapautua laajempaan ilmaisuun ja saada lisää liikkumatilaa naiseudessasi​​

 • vahvistaa yhteyttä kehoosi​ ja kuulla kehoasi paremmin

 • oppia, miten eri feminiiniarkkityypit herätetään eloon, ja miten ne vaikuttavat jokapäiväisessä elämässäsi

 • löytää oman sisäisen Mystikon ja vahvistaa intuitiotasi sekä henkisiä kykyjäsi 

 • löytää oman sisäisen Äidin ja kasvattaa pyyteettömän rakkauden kapasiteettiasi

 • löytää oman sisäisen Viettelijättären ja tuntea olosi itsevarmaksi seksuaalisessa itseilmaisussasi

 • löytää oman sisäisen Villinaisen ja oppia anteeksipyytelemättömän rajojen asettamisen taidon​​

 • tulla nähdyksi, kohdatuksi ja kannatelluksi prosessissasi

 • löytää alaspainettuja ja tukahdutettuja osia itsestäsi ja vapauttaa ne takaisin käyttöösi supervoimina

 • olla osa samanhenkisistä naisista koostuvaa sisterhoodia​​

 • viettää unohtumattoman viikonlopun, josta ammennat inspiraatiota vielä pitkälle talveen!

DSC01306_edited.jpg

Ready to expand your experience of being a woman?

Mikä ihmeen feminiini kehollistaminen?

Feminiinienergia (feminine energy) on terminä rantautunut Suomeen ja jäänyt käyttöön kieleemme. Sen sijaan feminiini kehollistaminen (feminine embodiment) on kielessämme vielä vähän vieraampi käsite.

Siinä missä feminiinienergialla tarkoitetaan värähtelyä, joka on laadultaan feminiinistä eli yiniä tai Shaktia, tarkoittaa feminiini kehollistaminen itse feminiinin ruumiillistumaa. Kun kehollistamme feminiiniä, sallimme sen koko kirjon elää kehossamme, tunnemme sen täysin, annamme sen liikuttaa meitä, täytymme sillä. Sen sijaan, että toimisimme "feminiinienergiasta" käsin, me olemme feminiini.

Feminiinin kehollistamiseen liittyy olennaisesti sen kokemuksellisuus. Siksi sitä ei voi "opettaa", vaan kehollistamista fasilitoidaan erilaisin kehollisin harjottein.

 

Oma matkani feminiinin kanssa on viimeisten muutaman vuoden ajan kulkenut entistä syvemmälle sen kehollistamiseen. "Tulla kotiin omaan kehoon", kuten kesällä järjestettävän Feminine as F*ck -valmennuksen slogan kuuluu.

Tällä retriitillä tulemme kotiin omaan kehoon herättäen eloon neljä voimakasta arkkityyppiä.

DSC01233.jpg

Kurssikeskus Elontuli, Karjalohja

elontuli_600px.jpg
20230331_121518.jpg
20230722_060208.jpg
IMG_4310.jpg
IMG_9309.jpg
7939f89c-4eb4-11ec-8c09-560001d2d41a.png

Majoittuminen

Majoitumme yhdessä Suomen kauneimmista retriittikeskuksista, Elontulessa, Karjalohjalla, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Elontuli tarjoaa meille fasiliteettirikkaan, kotoisan ja luonnonläheisen paikan, jossa hermosto lepää. Nukkuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Jaat siis huoneesi yhden siskoista kanssa. Mukaan otetaan omat lakanat, tai ne voi vuokrata Elontulelta 20€/kpl.

Fasiliteetit

Kartanomaisen retriittikeskuksemme ympärillä on metsää, peltoa ja järvi omalla saunalla! Näitä kaikki saa hyödyntää viikonlopun aikana.

Workshopit

Kaisan fasilitoimat workshopit pidetään suuressa kauniissa salissa, jossa on tilaa liikkua. Workshopit sisältävät erilaisia kehollistamisharjoitteita, emotionaalista prosessointia sekä liikeharjoituksia. Pääset työskentelemään yksilönä, pareittain ja ryhmässä. Lisäksi workshopit sisältävät Kaisan pitämiä luentoja ja of course - jakamispiirejä!

Ruokailu

Elontulen keittiö valmistaa meille taivaallisen makuista kasvisruokaa, joka on suurilta osin luomua, kotimaista ja gluteenitonta. Syömme retriitillä aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Tämän lisäksi tarjolla on aina teetä ja hedelmiä. 

DSC01019.jpg

Aikataulu

PE 14.6.

17:00 Saapuminen ja asettuminen

18:00 Illallinen

19:00 Opening circle

 

LA 15.6.

8:00 Aamiainen

9:00 Workshop

13:00 Lounas

15:00 Workshop

18:00 Illallinen

19:00 Workshop

 

SU 16.6.

8:00 Aamiainen

9:00 Workshop

13:00 Lounas

14.00 Closing circle

16:00 Retriitti päättyy

DSC01327.jpg

Fasilitoijasi, aktivaattorisi ja turvallisen tilan luojasi

Missioni tässä inkarnaatiossa on auttaa naisia voimaantumaan. Tänä vuonna työni siirtyy online-valmennusten lisäksi myös "kentälle" retriittien ja workshoppien muodossa, mikä mahdollistaa entistä kehollisemman lähestymistavan opetutuksessani.

 

Tämän retriitin järjestäminen tuntuu kohtalon sanelemalta, sillä se tuo yhteen monia intohimojani. Olen opiskellut draamaa ja näyttelijäntyötä Suomessa, jonka kautta minulla on vahva ilmaisutaju sekä suuri salkku kehollistamistyökaluja. Lisäksi olen kouluttautunut naisten seksuaalisen voiman ja feminiiniarkkityyppien kehollistamisen fasilitoijaksi Costa Ricassa, jossa kipinä omalle retriitille syntyi. Osaamistani tällä alueella olen syventänyt myös Kreikassa ja Balilla.

 

On suuri vastuu ja kunnia päästä opettamaan ja ohjaamaan naisia entistä intiimimmin sillä voimaantumisen matkalla, jonka he ovat kanssani aloittaneet verkkovalmennuksissa!

Ready to become embodied AF?

F*ck yes!

Retriitti on loppuunmyyty.

Kesän 2024 Feminiinin kehollistamisen retriitti myytiin loppuun alle neljässä minuutissa ilmoittautumisen auettua! 

 

Pysy kuulolla tulevista retriiteistä ja workshopeista antamalla sähköpostiosoitteesi allaolevaan kenttään.

Liity postituslistalle

Kiitos tilaamisesta!

bottom of page