YOUR ULTIMATE FEMINIST GUIDE TO SEXUAL EMPOWERMENT Kaisaminni

YOUR ULTIMATE
FEMINIST GUIDE
TO SEXUAL
EMPOWERMENT

Koetko ahdistusta, häpeää, kateutta, rajoittuneisuutta, mustasukkaisuutta, tiedonjanoa tai hämmentyneisyyttä seksuaalisuuden suhteen?

Ajattelemme usein, että nämä tunteet kuuluvat seksuaalisuuteen ja naisen elämään. Oikeasti ne ovat väärän seksuaalikasvatuksen tulosta, ja niistä on tie ulos oikean tiedon avulla.
POWERFUL SEXUAL AWARE on luotu vapauttamaan naiset näistä tunteista.

Megasuosion saavuttanut Kaisaminnin ensimmäinen ja alkuperäinen verkkovalmennus POWERFUL SEXUAL AWARE ottaa jälleen osallistujia vastaan kuudennelle kierrokselleen!

 

PSA on verkkokurssi naisille seksuaaliseen voimaantumiseen. Se sisältää kaiken, mitä jokaisen naisen olisi pitänyt saada tietää seksuaalisuudesta, vallasta ja nautinnosta. PSA on vastaisku patriarkaatin kylvämään väärään tietoon ja tabuihin, jotka estävät naisia pääsemästä seksuaalisuutensa ytimeen ja täten täyteen potentiaaliinsa.

Aren't we all done categorizing women already? The wives, the smart ones and the attention seeking hoes?

Kaisaminni

Kurssi lähestyy seksuaalisuutta yhteiskunnallisesta näkökulmasta – Miksi?

Kun puhumme naisen seksuaalisuudesta, puhumme huomaamattamme politiikasta, valtarakenteista, kirkosta, normeista, kulttuurista, hyveistä, häpeästä, epätasa-arvosta ja tabuista.

 

Tätä poliittista virittyneisyyttä liittyen naisen seksuaalisuuteen ei piirretä esille tarpeeksi selkeästi missään seksuaalikasvatusmateriaaleissa, jolloin sen poissaolo jää huomaamatta vaikuttamaan siihen, miten koemme naisen seksuaalisuuden.

 

Tärkeistä faktoista hiljeneminen aiheuttaa hämmennystä, joka estää naisia pääsemästä seksuaalisuutensa ytimeen. Hämmennys on usein tiedon puutetta. Tunnemme, että jokin ei ole ihan oikein, mutta emme osaa sanoittaa tarkalleen mikä.

POWERFUL SEXUAL AWARE antaa sanat sille oudolle möykylle, joka tuntuu seisovan täyden seksuaalisen vapautumisen tiellä - ja tarjoaa avaimet sen murtamiseksi.

Valmentajasi

Modernin seksuaalikasvatuksen pioneerina sekä intohimoisena naisten voimaantumisvalmentajana tein tämän kurssin, jotta voisin tarjota naisille tuoreita ja positiivisia näkökulmia tarkastella omaa seksuaalisuuttaan, ratkaista sen tiimoilla esiintyviä ongelmia, saada elämää mullistavia oivalluksia ja löytää oma vahva seksuaalinen toimijuus.
Kotonta, turvallisesti ja aidosti hyväksyvään yhteisöön kuuluen.

POWERFUL SEXUAL AWARE Kaisaminni

Kurssi sopii sinulle, joka:

Haluat tulla seksuaalisesti itsevarmemmaksi

Haluat eroon seksuaalisuuteen liittyvästä häpeästä

Feikkaat orgasmeja tai haluaisit harrastaa nautinnollisempaa seksiä

Olet kyllästynyt olemaan objekti

Ahdistut seksikkäästä naiskuvastosta ja sosiaalisesta mediasta

Koet vaikeaksi sanoa ei ja tunnistaa omia rajoja

Olet kiinnostunut seksuaalisuudesta ja haluat oppia siitä lisää

Koet kateutta tai kilpailuasetelmaa toisia naisia kohtaan

Ajattelet, että naiset ovat luonnostaan vähemmän seksuaalisia kuin miehet

Haluaisit vapautua seksuaalisesti, muttet tiedä miten

Kärsit slutsheimauksesta

Koet mustasukkaisuutta, joka himmentää omaa valovoimaasi

Mitä kurssi sisältää?

11 informatiivista moduulia
Sisältää videoita, tekstiä, kuvia, podcasteja.
Kotitehtäviä omaan reflektointiin
Kotitehtäviä ei palauteta, ne ovat osallistujaa itseään varten.
5 tehokasta live webinaaria
Kaisa-energiaa sekä kysymyksiin vastailua (kurssin tykätyin anti!)
1. Live su 3.1. klo 18:00
2. Live ke 13.1. klo 18:00
3. Live su 24.1. klo 18:00
4. Live ke 3.2. klo 18:00
5. Live ke 10.2. klo 18:00
Tiivis PSA6-yhteisö

Samanhenkisiä ystäviä vaikka koko loppu elämäksi!

#powerfulsexualaware

Kenelle?

POWERFUL SEXUAL AWARE on kattava, voimaantumiseen tähtäävä perusseksuaalikasvatus kaikille naisille. 

Ikä?

Lähtökohtaisesti kurssi on suunnattu täysi-ikäisille naisille. Ikä ei kuitenkaan ole ehdoton sääntö, vaan rakkaudella annettu ohjeistus.

Seksuaalinen suuntautuminen?

Kurssi paneutuu purkamaan pölyttyneitä mies-nais-rooleja. Tästä syystä kurssilla käsitellään patriarkaatin aiheuttamaa seksuaalidynamiikkaa sekä valta-asetelmaa miehen ja naisen välillä - niin kulttuurissa, kuin läheisissä suhteissakin. Moni ei-hetero on kuitenkin tykännyt kurssista suuresti ja suositellut sitä lämpimästi myös muille ei-heteroille.

Vain cis-naisille?

Kurssilla käsitellään tunteita, kokemuksia, ajatuksia ja historiaa, jotka liittyvät naistyypillisen kehon kantamiseen. Kurssin puhe on cis-olettava. Kurssille on silti tervetulleita kaikki naiset.

Miehet?

Kurssin luonteen ja dynamiikan vuoksi on tärkeää, että voin tarjota osallistujille vain naisista koostuvan ryhmän, jossa jakaa, pohtia, kysyä ja tuntea. Kurssi ei siis valitettavasti ole miehille.

Seksuaalinen aktiivisuus?

Osallistuminen ei vaadi seksuaalista aktiivisuutta tai seksikokemuksia toisen ihmisen kanssa. Kurssi sopii niin sinkuille kuin suhteessa ja suhteissa eläville.

Miten kurssi toteutetaan? 

Kurssimateriaali julkaistaan moduulien muodossa aihekokonaisuuksittain kaksi kertaa viikossa; maanantaisin ja torstaisin. Moduulit sisältävät videoita, podcasteja, tekstiä sekä kuvia. Kaikki materiaali jää kurssin päätyttyä näkyviin vielä neljäksi viikoksi.

Yhdentoista moduulin lisäksi kurssiin sisältyy viisi tehokasta live-webinaaria, joissa Kaisa syventää kurssin aiheita, tekee ajankohtaisia lisäyksiä sekä vastaa kurssin aikana heränneisiin kysymyksiin.

Kauan kurssi kestää?

Kurssi kestää 39 päivää.

Vuorotyö? Haastavat aikataulut? Ulkomailla?

Kurssin voi käydä kokonaan omaan tahtiin, kuitenkin materiaalien esilläolon puitteissa, eli neljän viikon sisällä kurssin päättymisen jälkeen. Kurssi sisältää live-webinaareja, joihin on suositeltavaa osallistua reaaliajassa, mutta mikään ei estä katsomasta niitä myös replayna.

Kurssista sanottua

Tuntuu kuin olisi koko elämän pidellyt lipasta, jossa lymyää seksuaalisuus ja tämä kurssi antoi avaimen lippaan avaamiseen.

Keskusteluryhmästä olin epäileväinen, mutta se oli yksi kurssin merkittävimpiä anteja! Ihan loistavaa!

Tämä kurssi ei tosiaan ole ainoastaan seksuaalisuutta varten. Olen muuttunut päästä varpaisiin.

Olin ihan hukassa ennen tätä kurssia, ja nyt seison itseni takana enemmän kuin koskaan!

Pidin kurssista äärettömän paljon ja sain myös kumppanini lukemaan aiheesta. Meistä tuli yhdessä fanejasi. Teet todella hyvää ja tärkeää työtä!

Kunpa olisin tiennyt tämän kaiken jo paljon nuorempana.

LET'S GET POWERFUL!

Oon ehdottomasti sitä mieltä, että tämä kurssi oli mun elämässä tärkeä milestone, jonka jälkeen oon "puhjennut kukkaan". Olen paljon itsevarmempi ja kaikki asiat joista oon aiemmin kokenut häpeää, ovat normalisoituneet ja oon tajunnut etten ole ajatuksieni kanssa yksin.

– Linda Ekroth, Sihteeri

PSA on kurssi, joka mullistaa koko elämän ja avaa sun silmät! Se ravistelee vanhentuneita käsitteitä ja haastaa pohtimaan omia asenteita sekä ajattelutapoja. Lämmin, hyväksyvä ja tsemppaava ilmapiiri vertaistukiryhmässä on kurssin yks timanttisimmista anneista. 🧡 MUST kurssi, joka naiselle!

–Annika Hakala, Sirkusartisti

Elämäni teki täyskäännöksen PSA-kurssilla. Kurssi sai käsittämään, kuinka suuria voimavaroja naiseus ja seksuaalisuus mulle on, enkä sen jälkeen ole enää pienentänyt itseäni vaan päinvastoin. Uskon vakaasti, että aivan jokainen hyötyisi PSA-kurssista!

– Irene Naakka, Vaikuttaja

PSA-kurssin myötä elämäni on muuttunut täysin. En miellytä enää muita, en häpeä valintojani. Kurssin rohkaisemana jätin vakityöni ja perustin yritykseni Mari Korpela Company, jossa edistän osaltani kehorauhaa ja naisten rohkaistumista.

– Mari Korpela, Yrittäjä ja

kehorauhan puolesta puhuja

POWERFUL SEXUAL AWARE Kaisaminni

READY TO BREAK FREE?

HELL YES!

Ilmoittautuminen päättynyt

Liity Kaisaminni VIP -postituslistalle niin saat ensimmäisenä tiedon ilmaisista live-webinaareista, verkkokurssi-ilmoittautumisista sekä muista palveluista

POWERFUL SEXUAL AWARE mediassa
Yle logo.png
Nyt.fi logo.png
Anna logo.png
Mtv logo-01.png
  • Spotify
  • Twitter

©2021 by Kaisaminni