PSA-myyntibanneri-primary-1920x1080.png

Koetko ahdistusta, häpeää, kateutta, rajoittuneisuutta, mustasukkaisuutta, tiedonjanoa tai hämmentyneisyyttä seksuaalisuuden suhteen?

Ajattelemme usein, että nämä tunteet kuuluvat seksuaalisuuteen ja naisen elämään. Oikeasti ne ovat väärän seksuaalikasvatuksen tulosta, ja niistä on tie ulos oikean tiedon avulla.
POWERFUL SEXUAL AWARE on luotu vapauttamaan naiset näistä tunteista.

PSA on verkkokurssi naisille seksuaaliseen voimaantumiseen. Se sisältää kaiken, mitä jokaisen naisen olisi pitänyt saada tietää seksuaalisuudesta, vallasta ja nautinnosta. PSA on vastaisku patriarkaatin kylvämään väärään tietoon ja tabuihin, jotka estävät naisia pääsemästä seksuaalisuutensa ytimeen ja täten täyteen potentiaaliinsa.

Aren't we all done categorizing women already? The wives, the smart ones and the attention seeking hoes?

Kaisaminni

Kurssi lähestyy seksuaalisuutta yhteiskunnallisesta näkökulmasta – Miksi?

Kun puhumme naisen seksuaalisuudesta, puhumme huomaamattamme politiikasta, valtarakenteista, kirkosta, normeista, kulttuurista, hyveistä, häpeästä, epätasa-arvosta ja tabuista.

 

Tätä poliittista virittyneisyyttä liittyen naisen seksuaalisuuteen ei piirretä esille tarpeeksi selkeästi missään seksuaalikasvatusmateriaaleissa, jolloin sen poissaolo jää huomaamatta vaikuttamaan siihen, miten koemme naisen seksuaalisuuden.

 

Tärkeistä faktoista hiljeneminen aiheuttaa hämmennystä, joka estää naisia pääsemästä seksuaalisuutensa ytimeen. Hämmennys on usein tiedon puutetta. Tunnemme, että jokin ei ole ihan oikein, mutta emme osaa sanoittaa tarkalleen mikä.

POWERFUL SEXUAL AWARE antaa sanat sille oudolle möykylle, joka tuntuu seisovan täyden seksuaalisen vapautumisen tiellä - ja tarjoaa avaimet sen murtamiseksi.

PSAinfinity3.HEIC.heic

Valmentajasi

Modernin seksuaalikasvatuksen pioneerina sekä intohimoisena naisten voimaantumisvalmentajana tein tämän kurssin, jotta voisin tarjota naisille tuoreita ja positiivisia näkökulmia tarkastella omaa seksuaalisuuttaan, ratkaista sen tiimoilla esiintyviä ongelmia, saada elämää mullistavia oivalluksia ja löytää oma vahva seksuaalinen toimijuus.
Kotonta, turvallisesti ja aidosti hyväksyvään yhteisöön kuuluen.

Kurssi sopii sinulle, joka:

Haluat tulla seksuaalisesti itsevarmemmaksi

Haluat eroon seksuaalisuuteen liittyvästä häpeästä

Feikkaat orgasmeja tai haluaisit harrastaa nautinnollisempaa seksiä

Olet kyllästynyt olemaan objekti

Ahdistut seksikkäästä naiskuvastosta ja sosiaalisesta mediasta

Koet vaikeaksi sanoa ei ja tunnistaa omia rajoja

Olet kiinnostunut seksuaalisuudesta ja haluat oppia siitä lisää

Koet kateutta tai kilpailuasetelmaa toisia naisia kohtaan

Ajattelet, että naiset ovat luonnostaan vähemmän seksuaalisia kuin miehet

Haluaisit vapautua seksuaalisesti, muttet tiedä miten

Kärsit slutsheimauksesta

Koet mustasukkaisuutta, joka himmentää omaa valovoimaasi

POWERFUL SEXUAL AWARE Infinity

Supersuosittu POWERFUL SEXUAL AWARE järjestetään nyt kahdeksatta kertaa, ja numeron 8 kunniaksi tämä kierros on nimeltään PSA Infinity. Rajattomuus, loputtomuus ja äärettömyys tarkoittaa sitä, että kurssimateriaalit ovat poikkeuksellisesti osallistujien käytössä ikuisesti*. *Kaisan kurssimaailmassa tämä tarkoittaa kahdeksan kuukautta. Kurssimateriaalit ovat siis käytössä toukokuulle 2022 asti.

 

Miksi kursseilla on takaraja? 

 

Kurssien luojana ja valmentajana en halua pelkästään myydä kursseja, vaan muuttaa maailmaa. Jotta kurssien anti oikeasti pääsee elämään naisten elämään, täytyy kurssi ostamisen lisäksi myös käydä. Tutkimusten mukaan verkkokursseilla, jotka ovat osallistujan käytössä ikuisesti, on pienempi suoritusprosentti kuin verkkokursseilla, jotka ovat osallistujan käytössä rajatun ajan.

 

Aiemmin valmennukseni on täytynyt käydä heti ne ostettuaan. PSA Infinity tarjoaa 8 kuukauden ikkunan kurssin käymiselle. Voit siis tulla kurssille, vaikka juuri nyt aikaa kurssille ei irtoaisi, mutta tiedät varmuudella, että ennen kesälaitumia 2022 irtoaa! Pidennetyn aikaikkunan ansiosta voit myös käydä kurssia hitaammin ja pureskella kunnolla jokaisen osion.

 

PSA yhteisö on saatavillasi koko 8 kuukauden ajan ja sen jälkeenkin, kuten muillakin PSA-kierroksilla.

Mitä kurssi sisältää?

11 informatiivista moduulia
Sisältää videoita, tekstiä, kuvia, podcasteja.
Kotitehtäviä omaan reflektointiin
Kotitehtävät ovat vapaaehtoisia eikä niitä palauteta; ne ovat täysin osallistujaa itseään varten.
5 tehokasta live webinaaria
Kaisa-energiaa sekä kysymyksiin vastailua (kurssin tykätyin anti!) PSA Infinity live webinaarit järjestetään:
su 26.9.2021 klo 18.00 (kurssin aloitus)
ke 6.10.2021 klo 18.00
su 17.10.2021 klo 18.00
ke 27.10.2021 klo 18.00
ke 3.11.2021 klo 18.00
Tiivis PSA-yhteisö

Samanhenkisiä ystäviä vaikka koko loppu elämäksi!

#powerfulsexualaware

Kenelle?

POWERFUL SEXUAL AWARE on kattava, voimaantumiseen tähtäävä perusseksuaalikasvatus kaikille naisille. 

Ikä?

Lähtökohtaisesti kurssi on suunnattu täysi-ikäisille naisille. Ikä ei kuitenkaan ole ehdoton sääntö, vaan rakkaudella annettu ohjeistus.

Seksuaalinen suuntautuminen?

Kurssi paneutuu purkamaan pölyttyneitä mies-nais-rooleja. Tästä syystä kurssilla käsitellään patriarkaatin aiheuttamaa seksuaalidynamiikkaa sekä valta-asetelmaa miehen ja naisen välillä - niin kulttuurissa, kuin läheisissä suhteissakin. Moni ei-hetero on kuitenkin tykännyt kurssista suuresti ja suositellut sitä lämpimästi myös muille ei-heteroille.

Vain cis-naisille?

Kurssilla käsitellään tunteita, kokemuksia, ajatuksia ja historiaa, jotka liittyvät naistyypillisen kehon kantamiseen. Kurssin puhe on cis-olettava. Kurssille on silti tervetulleita kaikki naiset.

Miehet?

Kurssin luonteen ja dynamiikan vuoksi on tärkeää, että voin tarjota osallistujille vain naisista koostuvan ryhmän, jossa jakaa, pohtia, kysyä ja tuntea. Kurssi ei siis valitettavasti ole miehille.

Seksuaalinen aktiivisuus?

Osallistuminen ei vaadi seksuaalista aktiivisuutta tai seksikokemuksia toisen ihmisen kanssa. Kurssi sopii niin sinkuille kuin suhteessa ja suhteissa eläville.

Miten kurssi toteutetaan? 

Kurssimateriaali julkaistaan moduulien muodossa aihekokonaisuuksittain kaksi kertaa viikossa; maanantaisin ja torstaisin. Moduulit sisältävät videoita, podcasteja, tekstiä sekä kuvia. Kaikki materiaali jää kurssin päätyttyä näkyviin vielä 8 kuukaudeksi.

Yhdentoista moduulin lisäksi kurssiin sisältyy viisi tehokasta live-webinaaria, joissa Kaisa syventää kurssin aiheita, tekee ajankohtaisia lisäyksiä sekä vastaa kurssin aikana heränneisiin kysymyksiin.

Kuinka pitkä kurssi on?

Kurssi kestää 39 päivää, PSA Infinity järjestetään 26.9.-3.11.2021

Vuorotyö? Haastavat aikataulut? Ulkomailla?

Kurssin voi käydä kokonaan omaan tahtiin. Suosittelemme kuitenkin käymään materiaalit siihen tahtiin kun niitä julkaistaan, jotta pääset keskustelemaan heränneistä oivalluksistasi muiden kurssilaisten kanssa. Materiaalit ovat esillä 8 kuukautta ja poistuvat 26.5.2022. Kurssi sisältää live-webinaareja, joihin on suositeltavaa osallistua reaaliajassa, mutta mikään ei estä katsomasta niitä myös replayna.

Kurssista sanottua

Tuntuu kuin olisi koko elämän pidellyt lipasta, jossa lymyää seksuaalisuus ja tämä kurssi antoi avaimen lippaan avaamiseen.

Keskusteluryhmästä olin epäileväinen, mutta se oli yksi kurssin merkittävimpiä anteja! Ihan loistavaa!

Tämä kurssi ei tosiaan ole ainoastaan seksuaalisuutta varten. Olen muuttunut päästä varpaisiin.

Olin ihan hukassa ennen tätä kurssia, ja nyt seison itseni takana enemmän kuin koskaan!

Pidin kurssista äärettömän paljon ja sain myös kumppanini lukemaan aiheesta. Meistä tuli yhdessä fanejasi. Teet todella hyvää ja tärkeää työtä!

Kunpa olisin tiennyt tämän kaiken jo paljon nuorempana.

PSAinfinity10.HEIC.heic

LET'S GET POWERFUL!

Linda Ekroth

Oon ehdottomasti sitä mieltä, että tämä kurssi oli mun elämässä tärkeä milestone, jonka jälkeen oon "puhjennut kukkaan". Olen paljon itsevarmempi ja kaikki asiat joista oon aiemmin kokenut häpeää, ovat normalisoituneet ja oon tajunnut etten ole ajatuksieni kanssa yksin.

– Linda Ekroth, Sihteeri

PSA on kurssi, joka mullistaa koko elämän ja avaa sun silmät! Se ravistelee vanhentuneita käsitteitä ja haastaa pohtimaan omia asenteita sekä ajattelutapoja. Lämmin, hyväksyvä ja tsemppaava ilmapiiri vertaistukiryhmässä on kurssin yks timanttisimmista anneista. 🧡 MUST kurssi, joka naiselle!

–Annika Hakala, Sirkusartisti

Irene Naakka

Elämäni teki täyskäännöksen PSA-kurssilla. Kurssi sai käsittämään, kuinka suuria voimavaroja naiseus ja seksuaalisuus mulle on, enkä sen jälkeen ole enää pienentänyt itseäni vaan päinvastoin. Uskon vakaasti, että aivan jokainen hyötyisi PSA-kurssista!

– Irene Naakka, Vaikuttaja

Mari Korpela

PSA-kurssin myötä elämäni on muuttunut täysin. En miellytä enää muita, en häpeä valintojani. Kurssin rohkaisemana jätin vakityöni ja perustin yritykseni Mari Korpela Company, jossa edistän osaltani kehorauhaa ja naisten rohkaistumista.

– Mari Korpela, Yrittäjä ja

kehorauhan puolesta puhuja

PSAinfinity9.HEIC.heic

READY TO BREAK FREE?

 

HELL YES!

POWERFUL SEXUAL AWARE mediassa
Yle_Uutiset.png
Nyt.fi logo.png
Mtv logo-01.png
IL logo-01.png
lataus.png
Anna logo.png
Yle_Puhe_logo.png