top of page
20210316_Powerful_AF_0269.JPG

Kaikki, mitä jokaisen naisen olisi kuulunut saada tietää seksuaalisuuden historiasta, vallasta ja nautinnosta.

Olet tullut tänne, koska tiedät, että elämä naisena voi olla vapautunutta, voimakasta, seksikästä ja itsevarmaa... mutta jokin estää sinua elämästä sitä täysin todeksi.

Rakas nainen, olen kouluttanut yli 3 000 naista, ja haluan sanoa, että et ole seksuaalisuuteen liittyvien haasteiden kanssa yksin, eikä sinussa ei ole mitään vikaa. Tunteet kuten seksuaalinen häpeä, kateus, mustasukkaisuus, turvattomuus, hämmentyneisyys ja ahdistus ovat suurilta osin jälkipyykkiä siitä, miten huonolla tolalla seksuaalikasvatuksemme on. On suurin huijaus ikinä, että nuo tunteet kuuluisivat dominoivina naisen seksuaalisuuteen ja elämään! Lopputuloksena olemme normalisoineet voimastaan luopuneet naiset. Naiset ovat alkaneet sietää kokemustaan naiseudesta sen sijaan, että he nauttisivat siitä täysin rinnoin.

 

Voimattomuudesta pääsee ulos. Olen päässyt sieltä itse ulos (usko tai älä, olen ollut itseäni muihin vertaileva, kaikesta seksikkäästä ahdistuva nuori nainen, jolle kukaan ei ollut opettanut mitään omaan seksuaaliseen voimaan astumisesta) ja sen jälkeen omistanut elämäni muiden naisten voimaannuttamiselle. Miten ulos pääsee? Historiallisesti ja yhteiskunnallisesti valveutuneen, aivopesuvapaan ja naisnäkökulmasta lähtevän seksuaalikasvatuksen avulla.


POWERFUL SEXUAL AWARE on 39 päivän valmennus naisille seksuaaliseen voimaantumiseen. Se on seksuaalikasvatus, jonka jokaisen naisen olisi kuulunut koulussa saada, mutta josta emme kuulleet sanallakaan. Valmennus porautuu aihe kerrallaan kaikkiin niihin tapoihin, joilla ympäristö on saanut meidät luopumaan voimastamme. Maailma on muuttunut ja tasa-arvo parantunut, mutta tuhansien vuosien ajan piirtynyt muistijälki elää yhä ja vaikuttaa naisiimme. PSA on laaja, silmiä avaava, väkevän lempeä ja rakkaudella tehty informaatiotykitys aikuiselle naiselle, joka haluaa vihdoin kokea seksuaalisuutensa voimaannuttavana, turvallisena ja oman näköisenä.

 

POWERFUL SEXUAL AWARE käsittelee naiseutta, valtaa, sukupuolirooleja, nautintoa, seksiä, seksikkyyttä, kauneusihanteita, kehoa, naisten välisiä dynamiikkoja, naisten ja miesten välisiä dynamiikkoja, seksuaalisuuden historiaa, rajojen asettamista ja omaan voimaan astumista suorasukaisella ja konkreettisella tavalla uusimpaan tutkittuun tietoon nojaten.

20210316_Powerful_AF_1437.JPG

Kurssi sopii sinulle, joka:

Haluat tulla seksuaalisesti itsevarmemmaksi

Haluat eroon seksuaalisuuteen liittyvästä häpeästä

Feikkaat orgasmeja tai haluaisit harrastaa nautinnollisempaa seksiä

Olet kyllästynyt olemaan objekti miesten silmissä

Ahdistut seksikkäästä naiskuvastosta/sosiaalisesta mediasta

Koet rajojen asettamisen vaikeaksi tai et oikein tunnista rajojasi

Olet kiinnostunut seksuaalisuudesta ja haluat oppia siitä lisää

Koet kateutta tai kilpailuasetelmaa toisia naisia kohtaan

Ajattelet, että naiset ovat luonnostaan vähemmän seksuaalisia kuin miehet

Haluaisit vapautua seksuaalisesti, muttet tiedä miten

Pelkäät slutsheimatuksi tulemista

Koet mustasukkaisuutta, joka himmentää omaa valovoimaasi

Mitä valmennukseen sisältyy?

11 informatiivista moduulia
Moduulit sisältävät videoita, tekstiä, kuvia ja podcasteja. Ne julkaistaan valmennusalustalle aikataulun mukaisesti, jonka saat heti ostettuasi valmennuksen. Julkaisutahti on kaksi moduulia / viikko. Voit käydä moduuleita omaan tahtiin, mutta parhaan kurssikokemuksen takaamiseksi suosittelemme käymään moduulit suurin piirtein niiden julkaisutahdissa, synkassa muun ryhmän kanssa. Kurssimateriaali käytössäsi 6 kk kurssin loputtua. Materiaalit poistuvat näkyvistä 14.6.2024.
Kotitehtäviä omaan reflektointiin
Kotitehtävät ovat vapaaehtoisia eikä niitä palauteta; ne ovat täysin osallistujan omaa prosessia varten.
Kaisan Tervetuloa-live + 4 Q&A liveä
Kurssilla on mahdollisuus jättää kysymyksiä kurssin aiheista anonyymisti niihin tarkoitettuihin lomakkeisiin. Kaisa vastaa kysymyksiin Q&A live-webinaareissa. Saat live-webinaarien aikataulun ilmoittauduttuasi kurssille. Kaikki live-webinaarit näkee myös jälkikäteen, mikäli ei pääse paikalle kyseisenä ajankohtana. Q&A-livet jää osallistujien käyttöön ikuisesti.
Facebook-ryhmä

PSA-yhteisöstä löydät samanhenkisiä ystäviä vaikka koko loppu elämäksi! Ryhmässä saa olla juuri niin aktiivinen tai sivusta seuraaja kuin itselleen hyvältä tuntuu. Se on lämmin ja turvallinen yhteisö, jonka tarkoitus on vertaistuki, osallistujien välinen keskustelu sekä yleinen valmennuksen aiheiden fiilistely. Q&A live-webinaarit sekä osallistujien informointi Kaisan ja tiimin toimesta tapahtuu myös ryhmän sisällä. Vuorovaikutus muiden PSA:laisten kanssa ryhmässä on ollut kurssin tykätyimpiä anteja aiemmilla kierroksilla!

POWERFUL SEXUAL AWARE 10

"PSA järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2019 ja tänä syksynä 2023 se järjestetään jo kymmenettä kertaa! Vuosien varrella maailma on muuttunut ja niin on muuttunut kurssin luojakin, mutta entä PSA?

 

Valmennukseen on tehty sisältöuudistuksia kierrosten välissä, mutta paljon on pysynyt samanakin. Joka kerta, kun uusi PSA-kierros alkaa, käyn kurssin materiaalit läpi ja pohdin suhdettani niihin siitä paikasta, missä olen tänä päivänä. Ja se, mitä joka kerta oivallan, on että PSA:n ydinsanoma ei vanhene, päin vastoin. Tuntuu, että se aukeaa joka kerta aiempaa syvemmällä tavalla. Tämä valmennus todella on työni perusta."

- Kaisa

20210316_Powerful_AF_0651.JPG

Kenelle?

Kohderyhmä?

POWERFUL SEXUAL AWARE on kattava, voimaantumiseen tähtäävä perusseksuaalikasvatus naisille. 

Ikä?

Lähtökohtaisesti kurssi on suunnattu täysi-ikäisille naisille, sillä haluamme, että osallistujat ovat kyvykkäitä olemaan vastuussa itsestään. Ikä ei kuitenkaan ole ehdoton sääntö, vaan rakkaudella annettu ohjeistus. 

Seksuaalinen suuntautuminen?

Kurssi paneutuu suurilta osin purkamaan sukupuolten välistä valta-asetelmaa. Tästä syystä kurssilla käsitellään patriarkaatin aiheuttamaa seksuaalidynamiikkaa sekä platonista dynamiikkaa miehen ja naisen välillä - niin kulttuurissa, kuin läheisissä suhteissakin. Moni ei-hetero on kuitenkin tykännyt kurssista suuresti ja suositellut sitä lämpimästi myös muille ei-heteroille.

Vain cis-naisille?

Kurssilla käsitellään tunteita, kokemuksia, ajatuksia ja historiaa, jotka liittyvät naistyypillisessä kehossa elämiseen. Kurssin puhe on cis-olettava ja aiheet pyörivät cis-naiseuden ympärillä. Ketään naista kurssilta ei tietenkään käännytetä pois - moninaisuus on ehdottoman tervetullutta - mutta tämä kulma on hyvä tietää ennen ilmoittautumista.

Miehet?

Kurssin luonteen ja dynamiikan vuoksi on tärkeää, että voin tarjota osallistujille vain naisista koostuvan ryhmän, jossa jakaa, pohtia, kysyä ja tuntea. Kurssi ei siis valitettavasti ole miehille.

Seksuaalinen aktiivisuus?

Osallistuminen ei vaadi seksuaalista aktiivisuutta tai seksikokemuksia toisen ihmisen kanssa. Kurssi sopii niin sinkuille kuin suhteessa/suhteissa eläville - niin nuorille kuin vanhoille.

Keskellä eroprosessia? Kaisa, help!

(Uskokaa tai älkää, tämä on UKK) Eroprosessilaiset ovat lämpimästi tervetulleita PSA:han transformoitumaan uudeksi vahvaksi itsekseen! En ottaisi valmennusta aivan tuoreen eron keskellä, mikäli tunnemyllerrys on saanut sinut täysin tolaltasi. Kapasiteettikykymme on rajallinen, ja aika heti eron jälkeen on hyvä pyhittää hengittelylle ja parantumiselle informaatiotykityksen sijaan. Mikäli kurssi kuitenkin kutsuu ja sinulla on tunne, että voimien viemisen sijaan se antaisi niitä, en voi kuvitella parempaa tapaa claimata uusi elämänvaihe, kuin käymällä PSA!

20210316_Powerful_AF_0548.JPG

Valmentajasi

Olen osaltani täällä uudistamassa kuvaa, joka meille herää sanasta seksuaalikasvatus. Kouluttauduttuani seksuaalikasvattajaksi (v. 2019) ymmärsin sen todellisen potentiaalin. Seksuaalikasvatuksessa on kyse vallan antamisesta takaisin yksilölle. Minun työni on puhua sinut täyteen kukoistukseesi käyttäen hyväkseni kaikkea sitä tietoa, johon meillä ei aiemmin ole ollut pääsyä.

 

Huomasin jo opintojeni aikana, että naiset ja naisten voimaantuminen ovat intohimoni. Olen nörtteillyt itseni syvälle niihin rakenteisiin, jotka yhteiskunnassamme kahlitsevat naisia ja heidän seksuaalisuuttaan. Tämä on johtanut lukuisiin tajunnanräjäytyksiin, joiden jälkeen en ole voinut olla hiljaa. Loin POWERFUL SEXUAL AWARE:n, jotta voisin tarjota naisille elämää mullistavia oivalluksia, tuoreita ja positiivisia näkökulmia tarkastella omaa seksuaalisuuttaan sekä työkaluja ratkaista seksuaalisuuden tiimoilla esiintyviä haasteita itse. Loin PSA:n oppaaksi naisille omaan vahvaan seksuaaliseen toimijuuteen. Ja se laajuudessaan sisältää kaiken, mitä transformaatioon tarvitset.

20210316_Powerful_AF_1290.JPG

Ready to receive the good news about being a woman?

Kurssista sanottua

Tuntuu kuin olisi koko elämän pidellyt lipasta, jossa lymyää seksuaalisuus ja tämä kurssi antoi avaimen lippaan avaamiseen.

Keskusteluryhmästä olin epäileväinen, mutta se oli yksi kurssin merkittävimpiä anteja! Ihan loistavaa!

Tämä kurssi ei tosiaan ole ainoastaan seksuaalisuutta varten. Olen muuttunut päästä varpaisiin.

Olin ihan hukassa ennen tätä kurssia, ja nyt seison itseni takana enemmän kuin koskaan!

Pidin kurssista äärettömän paljon ja sain myös kumppanini lukemaan aiheesta. Meistä tuli yhdessä fanejasi. Teet todella hyvää ja tärkeää työtä!

Kunpa olisin tiennyt tämän kaiken jo paljon nuorempana.

20210316_Powerful_AF_1486.JPG
Linda Ekroth

Oon ehdottomasti sitä mieltä, että tämä kurssi oli mun elämässä tärkeä milestone, jonka jälkeen oon "puhjennut kukkaan". Olen paljon itsevarmempi ja kaikki asiat joista oon aiemmin kokenut häpeää, ovat normalisoituneet ja oon tajunnut etten ole ajatuksieni kanssa yksin.

– Linda Ekroth, Sihteeri

Annika Hakala

PSA on kurssi, joka mullistaa koko elämän ja avaa sun silmät! Se ravistelee vanhentuneita käsitteitä ja haastaa pohtimaan omia asenteita sekä ajattelutapoja. Lämmin, hyväksyvä ja tsemppaava ilmapiiri vertaistukiryhmässä on kurssin yks timanttisimmista anneista. 🧡 MUST kurssi, joka naiselle!

–Annika Hakala, Sirkusartisti

Irene Naakka

Elämäni teki täyskäännöksen PSA-kurssilla. Kurssi sai käsittämään, kuinka suuria voimavaroja naiseus ja seksuaalisuus mulle on, enkä sen jälkeen ole enää pienentänyt itseäni vaan päinvastoin. Uskon vakaasti, että aivan jokainen hyötyisi PSA-kurssista!

– Irene Naakka, Vaikuttaja

Mari Korpela

PSA-kurssin myötä elämäni on muuttunut täysin. En miellytä enää muita, en häpeä valintojani. Kurssin rohkaisemana jätin vakityöni ja perustin yritykseni Mari Korpela Company, jossa edistän osaltani kehorauhaa ja naisten rohkaistumista.

– Mari Korpela, Yrittäjä ja

kehorauhan puolesta puhuja

Ready to break free?

HELL YES!

Ilmoittautuminen POWERFUL SEXUAL AWARE-valmennukseen on sulkeutunut. Valmennuksen 11. kierros starttaa syksyllä 2024.

Seuraa instagramissa @kaisaminni kuullaksesi valmennuksen alkamisajankohdasta lisää.

Just let me in PSA
POWERFUL SEXUAL AWARE mediassa
Yle_Uutiset.png
Nyt.fi logo.png
Mtv logo-01.png
IL logo-01.png
lataus.png
Anna logo.png
Yle_Puhe_logo.png
bottom of page