YOUR ULTIMATE FEMINIST GUIDE TO SEXUAL EMPOWERMENT Kaisaminni

YOUR ULTIMATE
FEMINIST GUIDE
TO SEXUAL
EMPOWERMENT

POWERFUL SEXUAL AWARE

Kaikki, mitä jokaisen naisen olisi pitänyt saada tietää seksuaalisuudesta, vallasta ja nautinnosta.

POWERFUL SEXUAL AWARE on verkkokurssi naisille seksuaaliseen voimaantumiseen. Se on vastaisku patriarkaatin kylvämään väärään tietoon ja tabuihin, jotka estävät naisia pääsemästä seksuaalisuutensa ytimeen ja täten täyteen potentiaaliinsa.


Verkkokurssi sisältää inspiroivan, modernin, cut the bullshit -tyyppisen seksuaalikasvatuksen jokaiselle naiselle, joka haluaa irtautua häpeän kahleista ja voimaantua nauttimaan seksuaalisuudestaan, seksikkyydestään ja seksistään.

Kurssilla perehdytään haitallisiin normeihin, asenteisiin ja väärään tietoon, jotka seisovat naisen seksuaalisuuden sekä itsensätoteuttamisen tiellä. Kasvatamme seksuaalista itsevarmuutta, opimme seksuaalista nautintoa sekä rajojen tunnistamista ja asettamista. Lisäksi kurssilla tutkitaan seksikkyyttä niin yhteiskunnallisesta näkökulmasta kuin henkilökohtaisena voimavaranakin.

Aren't we all done categorizing women already? The wives, the smart ones and the attention seeking hoes?

Kaisaminni

Kurssi lähestyy seksuaalisuutta yhteiskunnallisesta näkökulmasta – Miksi?

Kun puhumme naisen seksuaalisuudesta, puhumme huomaamattamme politiikasta, valtarakenteista, kirkosta, normeista, kulttuurista, hyveistä, häpeästä, epätasa-arvosta ja tabuista.

 

Tätä poliittista virittyneisyyttä liittyen naisen seksuaalisuuteen ei piirretä esille tarpeeksi selkeästi useimmissa seksuaalikasvatusmateriaaleissa, jolloin sen poissaolo jää huomaamatta vaikuttamaan siihen, miten koemme naisen seksuaalisuuden.

 

Tärkeistä faktoista hiljeneminen aiheuttaa hämmennystä, joka estää naisia pääsemästä seksuaalisuutensa ytimeen. Hämmennys on usein tiedon puutetta. Tunnemme, että jokin ei ole ihan oikein, mutta emme osaa sanoittaa tarkalleen mikä.

POWERFUL SEXUAL AWARE antaa sanat sille oudolle möykylle, joka tuntuu seisovan täyden seksuaalisen vapautumisen tiellä - ja tarjoaa avaimet sen murtamiseksi.

Valmentajasi

Modernin seksuaalikasvatuksen pioneerina sekä intohimoisena naisten voimaantumisvalmentajana tein tämän kurssin, jotta voisin tarjota naisille tuoreita ja positiivisia näkökulmia tarkastella omaa seksuaalisuuttaan, ratkaista sen tiimoilla esiintyviä ongelmia, saada elämää mullistavia oivalluksia ja löytää oma vahva seksuaalinen toimijuus.
Kotonta, turvallisesti ja aidosti hyväksyvään yhteisöön kuuluen.

POWERFUL SEXUAL AWARE Kaisaminni

Kurssi sopii sinulle, joka:

Haluat tulla seksuaalisesti itsevarmemmaksi

Haluat eroon seksuaalisuuteen liittyvästä häpeästä

Feikkaat orgasmeja tai haluaisit harrastaa nautinnollisempaa seksiä

Olet kyllästynyt olemaan objekti

Ahdistut seksikkäästä naiskuvastosta ja sosiaalisesta mediasta

Koet vaikeaksi sanoa ei ja tunnistaa omia rajoja

Olet kiinnostunut seksuaalisuudesta ja haluat oppia siitä lisää

Koet kateutta tai kilpailuasetelmaa toisia naisia kohtaan

Ajattelet, että naiset ovat luonnostaan vähemmän seksuaalisia kuin miehet

Haluaisit vapautua seksuaalisesti, muttet tiedä miten

Kärsit slutsheimauksesta

Haluat kuulua yhteisöön, jossa puhutaan luottamuksella ja lämpimässä 

Kenelle?

 

POWERFUL SEXUAL AWARE on kattava, voimaantumiseen tähtäävä perusseksuaalikasvatus kaikille naisille. 

 

Ikä?

 

Lähtökohtaisesti suunnattu täysi-ikäisille naisille. Ikä ei kuitenkaan ole ehdoton sääntö, vaan rakkaudella annettu ohjeistus.

 

Seksuaalinen suuntautuminen?

 

Kurssilla käsitellään patriarkaatin aiheuttamaa seksuaalidynamiikkaa sekä valta-asetelmaa miehen ja naisen välillä, mutta kurssi on todella yleishyödyllinen kaikille aiheesta kiinnostuneille seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta!

 

Seksuaalinen aktiivisuus?

 

Osallistuminen ei vaadi seksuaalista aktiivisuutta tai seksikokemuksia toisen ihmisen kanssa. Kurssi sopii niin sinkuille kuin suhteessakin eläville.

Kurssista sanottua

Tuntuu kuin olisi koko elämän pidellyt lipasta, jossa lymyää seksuaalisuus ja tämä kurssi antoi avaimen lippaan avaamiseen.

Keskusteluryhmästä olin epäileväinen, mutta se oli yksi kurssin merkittävimpiä anteja! Ihan loistavaa!

Tämä kurssi ei tosiaan ole ainoastaan seksuaalisuutta varten. Olen muuttunut päästä varpaisiin.

Olin ihan hukassa ennen tätä kurssia, ja nyt seison itseni takana enemmän kuin koskaan!

Pidin kurssista äärettömän paljon ja sain myös kumppanini lukemaan aiheesta. Meistä tuli yhdessä fanejasi. Teet todella hyvää ja tärkeää työtä!

Kunpa olisin tiennyt tämän kaiken jo paljon nuorempana.

POWERFUL SEXUAL AWARE Kaisaminni

LET'S GET POWERFUL!

Kurssimateriaali julkaistaan moduulien muodossa aihekokonaisuuksittain kaksi kertaa viikossa; maanantaisin ja torstaisin. Moduulit sisältävät videoita, podcasteja, tekstiä sekä kuvia. Kaikki materiaali jää kurssin päätyttyä näkyviin vielä neljäksi viikoksi.

Yhdentoista moduulin lisäksi kurssiin sisältyy neljä tehokasta live-webinaaria, joissa Kaisa syventää kurssin aiheita, tekee ajankohtaisia lisäyksiä sekä vastaa kurssin aikana heränneisiin kysymyksiin.

PSA Featured in Media

Yle logo.png
Anna logo.png
Mtv logo-01.png
POWERFUL SEXUAL AWARE Kaisaminni

READY TO BREAK FREE?

HELL YES!

Seuraava launch  17.8.2020!

  • Spotify

©2020 by Kaisaminni