All Things Feminine & Masculine Energy
 

Voiko valmennuksen webinaareja katsoa jälkikäteen?

Kyllä voi. Webinaarit ovat katsottavissa 31.8.21 klo 23.59 asti.

Onko valmennus suunnattu tietylle sukupuolelle?

Ei ole suunnattu tietylle sukupuolelle. Kaikki ovat tervetulleita!

Kuinka kauan webinaarit kestävät?

Webinaarit kestävät 1-2 tuntia.

 

 

 

POWERFUL SEXUAL AWARE

Mikä on POWERFUL SEXUAL AWARE?

 

POWERFUL SEXUAL AWARE (PSA) on naisille suunnattu perus seksuaalikasvatus. PSA sisältää kaiken, mitä jokaisen naisen olisi pitänyt saada tietää seksuaalisuuden historiasta, vallasta ja nautinnosta. PSA kurssin sisältö perustuu tutkimustietoon. Lisäksi Kaisa kertoo todellisen elämän esimerkkejä, joita hän ammentaa omista henkilökohtaisista kokemuksistaan ja tuo näihin näkemyksensä seksuaalikasvattajana.

 

Kurssilla on myös suljettu vertaistukiryhmä, jossa kurssilaiset pääsevät juttelemaan muiden kurssilaisten kanssa ja pohtimaan omia oivalluksiaan. Vertaistukiryhmä on ollut todella suosittu ja keskustelua on syntynyt paljon. Se on ollut yksi suurin anti kurssilaisille. Lisäksi Kaisa hostaa ryhmässä live webinaareja, jossa hän vastaa kurssin osioista nousseisiin kysymyksiin. Kurssi muodostuu neljästä osiosta: Historia, nautinto. kauneusihanteet sekä rajat. Kaisa on tehnyt PSA-kurssin seksuaalikasvatuskoulutuksensa päättötyönä.

 

Lue lisää valmennuksesta täältä.

Milloin alkaa seuraava PSA?

 

PSA Infinity alkaa sunnuntaina 26.9.2021.


 

Kuinka kauan kurssi kestää?
 

Kurssi kestää kokonaisuudessaan 39 päivää. Kurssimateriaalit ovat näkyvissä 4 viikkoa kurssin päättymisen jälkeen. 

Kuinka paljon PSA maksaa?

 

Kurssin hinta julkaistaan aina launchin yhteydessä. Lisää tietoa kurssista löydät myyntisivulta. 

Paljonko kurssimateriaalien läpikäyntiin tulee varata aikaa?

 

Kurssimateriaalien läpikäyntiin kuluva aika on hyvin yksilöllistä ja siksi arviota on vaikea antaa. Karkeasti arvioituna materiaalien läpikäymiseen olisi kuitenkin hyvä varata ainakin noin tunti kutakin moduulia kohden. Lisäksi livet kestävät kukin yleensä noin tunnin. Kurssin aiheissa on paljon prosessoitavaa ja siksi on hyvä henkisesti valmistautua tekemään sisäistä työtä kurssin aikana. Tähän kuluva aika on yksilöllistä ja jokainen käyttää siihen itselleen sopivan verran aikaa. 

Suositellaanko jotain aktiviteettia kurssin ohelle?

 

Kurssia käydessä hyötyy merkittävästi jos kirjoittaa esim. päiväkirjaa, meditoi tai tekee jotain muuta, joka helpottaa kurssin aiheiden prosessoimista. Näihin liittyviä ideioita, oivalluksia ja kysymyksiä voi jakaa ja pohtia kurssin FB-ryhmässä.

Onko POWERFUL SEXUAL AWARE -valmennuksella palautusoikeutta?

Valmennuksella ei ole palautusoikeutta. Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

SOS apua en ole saanut mitään viestiä kurssin aikatauluista ja FB-ryhmästä! Mitä teen?!

Kurssialustallamme kaisaminni.comissa on nähtävillä kurssin aikataulu ja muu tarvitsemasi tieto valmennuksen alkuun liittyen. Löydät moduulin kohdasta “kurssimateriaalit”.​ Linkit Facebookin ryhmiin löydät myös "valmennukset" osiosta

 


 
Queen Salon

Mikä on Queen Salon?

Queen Salon (QS) on verkkovalmennus voimaannuttavaan, tulokselliseen ja radikaalisti standardeja nostattavaan deittailuun. Kurssi sisältää webinaareja, keskustelua, ekstramateriaalia ja tietenkin Kaisa-energiaa! QS on suunnattu sinkuille heteronaisille. Siellä pureudutaan siihen, mitä on post-patriarkaalinen deittailu ja keskiössä on omanarvontunnon nostatus. Tämän valmennuksen Kaisa on luonut oman empiirisen tutkimuksen kautta tehtyjen oivallusten pohjalta. Lue lisää kurssista täältä.

Kuinka paljon Queen Salon maksaa?

Kurssin hinta julkaistaan aina launchin yhteydessä. Ilmoittautumisen ollessa käynnissä, löydät hinnan myyntisivulta.

Minkä ikäisille Queen Salon on suunnattu?

Aikuisille.

Suositteletko käymään PSA ennen Queen Salonia?

Ei tarvitse käydä ennen. Kannattaa käydä kuitenkin jossain vaiheessa! PSA freimaa tosi hyvin kaikkia kursseja, koska se on seksuaalikasvatus, joka jokaisen olisi kuulunut saada koulussa.

 

 

 

Sopiiko Queen Salon henkilölle, joka ei ole niin aktiivinen deittimaailmassa?

Sopii! Erityisesti jos sinua kiinnostaisi mahdollisesti olla aktiivisempi tai sinulla on joku syy deittailla.

 

 

 

Jos seurustelen hyvässä parisuhteessa, onko minun järkeä
tulla Queen Salon -kurssille?

Queen Salon on suunnattu sinkkunaisille, jotka deittailevat miehiä. Seurustelevat eivät siis ole kohderyhmää tälle kurssille.

 

 

 

Jos on just eronnut, eikä vielä hetkeen valmis deittailemaan, onko järkeä osallistua Queen Saloniin?

Kaikista eniten kurssista saa irti nainen, joka deittailee ja on valmis isoon muutokseen NYT. Vastaeronnut saa tosi hyvät työkalut käsitellä deittailua kun se tulee ajankohtaiseksi.

 
 

 

Match made in Hell Yes

Mikä on Match made in Hell Yes?

Match made in Hell Yes on seitsemän päivää kestävä verkkovalmennus, jonka aikana laitamme uusiksi uskomuksesi, Tinder-profiilisi sekä tapasi swaippailla ja jutella matchiesi kanssa. Lue lisää kurssista täältä.

Kuinka kauan kurssi kestää?

Kurssi kestää 7 päivää.

En tiedä vielä tarkkaa aikatauluani. Edellyttääkö osallistuminen koneen äärellä oloa tiettyyn aikaan?

Kurssin käyminen ei vaadi koneen ääressä olemista tiettyyn aikaan. Saat uutta materiaalia joka toinen päivä; maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina. Materiaalit ovat esillä kahden viikon ajan kurssin päättymisen jälkeen.

 
 

Yleiset

Ostin valmennuksen X, mutta en ole saanut vielä mitään tietoa sähköpostiini tai linkkiä FB-ryhmään. Mitä teen?

Sähköposti saattaa lajitella infoviestit roskapostiin. Tarkista siis roskaposti ja muut suodattimet. Voit myös käyttää sähköpostin hakutoimintoa ja hakea sanalla "kaisaminni". Linkit valmennusten FB-ryhmiin löytyy myös valmennukset-sivulta.

Kumpaa suosittelet ekaksi kurssiksi, POWERFUL SEXUAL AWARE vai Queen Salon?

POWERFUL SEXUAL AWARE sopii paremmin ensimmäiseksi kurssiksi.

Olisiko hyvä valmistautua jotenkin kurssia varten ja jos on niin miten? I'm so excited!!

Get ready to change your life! Chillaa, syö sun lempiruokaa, kuuntele sun lempimusaa, iloitse elämästä! Käytännön valmisteluina kannattaa hankkia mieluisat muistiinpanovälineet. Hyvien muistiinpanojen avulla saat kurssista vielä enemmän irti.

Pystyykö kursseja maksamaan sähköisellä liikunta- tai kulttuurirahalla (esim. Smartum tai Edenred)?

Valitettavasti toistaiseksi kursseja ei ole mahdollista maksaa liikunta- tai kulttuurirahalla.

 

 

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi,
olethan yhteydessä info@kaisaminni.com ❤