POWERFUL SEXUAL AWARE

Mikä on POWERFUL SEXUAL AWARE?

 

POWERFUL SEXUAL AWARE (PSA) on perus seksuaalikasvatus, joka jokaisen naisen olisi pitänyt saada jo peruskoulussa. Seksuaalikasvatus on kuitenkin ollut hyvin suppeaa toistaiseksi, eli tämä kurssi käytännössä paikkaa sitä, että aikaisemmin ei olla osattu seksuaalikasvattaa naisia riittävän hyvin. PSA kurssin sisältö perustuu tutkimustietoon. Lisäksi Kaisa kertoo todellisen elämän esimerkkejä, joita hän ammentaa omista henkilökohtaisista kokemuksistaan. Kurssilla on myös suljettu FB-ryhmä, jossa kurssilaiset pääsevät juttelemaan muiden kurssilaisten kanssa ja pohtimaan omia oivalluksiaan. FB-ryhmä on ollut todella suosittu ja keskustelua on syntynyt paljon. Se on ollut yksi suurin anti kurssilaisille. Lisäksi Kaisa hostaa FB-ryhmässä live webinaareja, jossa hän vastaa kurssin osioista nousseisiin kysymyksiin. Kurssi muodostuu neljästä osiosta: Historia, nautinto. kauneusihanteet sekä rajat. Kaisa on tehnyt PSA-kurssin seksuaalikasvatuskoulutuksensa päättötyönä. Lue lisää kurssista täältä.

Milloin alkaa seuraava PSA?

 

Seuraavan kurssin ajankohta ei ole vielä julkaistu. Liity Kaisaminni VIP-postituslistalle niin saat ensimmäisenä tiedon ilmaisista live-webinaareista, verkkokurssi-ilmoittautumisista sekä muista palveluista.


 

Kuinka kauan kurssi kestää?
 

Kurssi kestää kokonaisuudessaan 39 päivää. Kurssimateriaalit ovat näkyvissä 4 viikkoa kurssin päättymisen jälkeen. 

Kuinka paljon PSA maksaa?

 

Kurssin hinta julkaistaan aina launchin yhteydessä. Lisää tietoa kurssista löydät myyntisivulta. 

Voiko PSA-kurssia ostaa lahjaksi?

Kurssin voi ostaa lahjaksi. Tällöin ilmoittautumistietoihin tulee täyttää lahjan saajan tiedot. 

Paljonko kurssimateriaalien läpikäyntiin tulee varata aikaa?

 

Kurssimateriaalien läpikäyntiin kuluva aika on hyvin yksilöllistä ja siksi arviota on vaikea antaa. Karkeasti arvioituna materiaalien läpikäymiseen olisi kuitenkin hyvä varata ainakin noin tunti kutakin moduulia kohden. Lisäksi livet kestävät kukin yleensä noin tunnin. Kurssin aiheissa on paljon prosessoitavaa ja siksi on hyvä henkisesti valmistautua tekemään sisäistä työtä kurssin aikana. Tähän kuluva aika on yksilöllistä ja jokainen käyttää siihen itselleen sopivan verran aikaa. 

Suositellaanko jotain aktiviteettia kurssin ohelle?

 

Kurssia käydessä hyötyy merkittävästi jos kirjoittaa esim. päiväkirjaa, meditoi tai tekee jotain muuta, joka helpottaa kurssin aiheiden prosessoimista. Näihin liittyviä ideioita, oivalluksia ja kysymyksiä voi jakaa ja pohtia kurssin FB-ryhmässä.

Maksoin kurssin osamaksulla. Milloin seuraava erä tulee maksuun ja tuleeko se laskulla vai miten?

 

Kurssin maksuerät veloitetaan automaattisesti ilmoittamaltasi maksukortilta 30 päivän välein.

Valitsin PSA-kurssin maksutavaksi osamaksun. Maksoin ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäisen osan. Voisinko kuitenkin maksaa loput erät etukäteen pois? Miten tämä onnistuisi?

Toistaiseksi osamaksua ei ole mahdollista maksaa etukäteen pois. Maksut veloitetaan kuukausittain ilmoittamaltasi maksukortilta. Olemme välittäneet Campwireen pyynnön, että palveluun tulisi vaihtoehto maksaa osamaksu etukäteen pois.

Maksoin osallistumismaksun osamaksulla kortilla x, mutta se ei ole minulla enää käytössä syystä y. Miten voin päivittää korttini tiedot?

Saat ilmoituksen sähköpostiisi epäonnistuneesta maksusta. Viestin kautta pääset päivittämään uuden kortin tiedot järjestelmään. Järjestelmä yrittää useampana päivänä veloittaa korttia ennen kuin tili sulkeutuu. Uusilla maksukortin tiedoilla tilin saa taas avattua käyttöön.

 

Queen Salon

Mikä on Queen Salon?

Queen Salon (QS) on verkkovalmennus voimaannuttavaan, tulokselliseen ja radikaalisti standardeja nostattavaan deittailuun. Kurssi sisältää webinaareja, keskustelua, ekstramateriaalia ja tietenkin Kaisa-energiaa! QS on suunnattu sinkuille heteronaisille. Siellä pureudutaan siihen, mitä on post-patriarkaalinen deittailu ja keskiössä on omanarvontunnon nostatus. Tämän valmennuksen Kaisa on luonut oman empiirisen tutkimuksen kautta tehtyjen oivallusten pohjalta. Lue lisää kurssista täältä.

Kuinka paljon Queen Salon maksaa?

Kurssin hinta julkaistaan aina launchin yhteydessä.

Minkä ikäisille Queen Salon on suunnattu?

Aikuisille.

Suositteletko käymään PSA ennen Queen Salonia?

Ei tarvitse käydä ennen. Kannattaa käydä kuitenkin jossain vaiheessa! PSA freimaa tosi hyvin kaikkia kursseja, koska se on seksuaalikasvatus, joka jokaisen olisi kuulunut saada koulussa.

 

 

 

Sopiiko Queen Salon henkilölle, joka ei ole niin aktiivinen deittimaailmassa?

Sopii! Erityisesti jos sinua kiinnostaisi mahdollisesti olla aktiivisempi tai sinulla on joku syy deittailla.

 

 

 

Jos seurustelen hyvässä parisuhteessa, onko minun järkeä
tulla Queen Salon -kurssille?

Queen Salon on suunnattu sinkkunaisille, jotka deittailevat miehiä. Seurustelevat eivät siis ole kohderyhmää tälle kurssille.

 

 

 

Jos on just eronnut, eikä vielä hetkeen valmis deittailemaan, onko järkeä osallistua Queen Saloniin?

Kaikista eniten kurssista saa irti nainen, joka deittailee ja on valmis isoon muutokseen NYT. Vastaeronnut saa tosi hyvät työkalut käsitellä deittailua kun se tulee ajankohtaiseksi.

 

Match made in Hell Yes

Mikä on Match made in Hell Yes?

Match made in Hell Yes on seitsemän päivää kestävä verkkovalmennus, jonka aikana laitamme uusiksi uskomuksesi, Tinder-profiilisi sekä tapasi swaippailla ja jutella matchiesi kanssa. Lue lisää kurssista täältä.

Kuinka kauan kurssi kestää?

Kurssi kestää 7 päivää

En tiedä vielä tarkkaa aikatauluani. Edellyttääkö osallistuminen koneen äärellä oloa tiettyyn aikaan?

Kurssin käyminen ei vaadi koneen ääressä olemista tiettyyn aikaan. Saat uutta materiaalia joka toinen päivä; maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina. Materiaalit ovat esillä kahden viikon ajan kurssin päättymisen jälkeen.

 

Yleiset

Kumpaa suosittelet ekaksi kurssiksi, POWERFUL SEXUAL AWARE vai Queen Salon?

POWERFUL SEXUAL AWARE sopii paremmin ensimmäiseksi kurssiksi.

Olisiko hyvä valmistautua jotenkin kurssia varten ja jos on niin miten? I'm so excited!!

Get ready to change your life! Chillaa, syö sun lempiruokaa, kuuntele sun lempimusaa, iloitse elämästä! Käytännön valmisteluina kannattaa hankkia mieluisat muistiinpanovälineet. Hyvien muistiinpanojen avulla saat kurssista vielä enemmän irti.

SOS apua en ole saanut mitään viestiä kurssin aikatauluista ja FB-ryhmästä! Mitä teen?!

Sähköpostisovellukset välillä suodattavat viestit roskapostiin tai esimerkiksi gmailissa "promotion" välilehden alle. Tarkista ensimmäisenä nämä. Voit myös käyttää hakutoimintoa ja hakea sanoilla "kaisaminni". Mikäli et siltikään löydä viestiä sähköpostista, ole yhteydessä info@kaisaminni.com

Linkit Facebookin ryhmiin löydät myös "kurssilaisille" osiosta

 

 

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi,
olethan yhteydessä info@kaisaminni.com ❤

  • Spotify
  • Twitter

©2020 by Kaisaminni