top of page

 
Queen Salon

 

Mikä on Queen Salon?

Queen Salon (QS) on transformaatiovalmennus voimaantuneeseen, taianomaiseen ja tasapainoisesta feminiini-maskuliini-energiasta lähtevään deittailuun, sekä sinkkuelämästä täysillä nauttimiseen. Queen Salonissa pureudutaan siihen, mitä on post-patriarkaalinen deittailu ja keskiössä on omanarvontunnon nostatus.

Queen Salon on toinen Kaisan isoista valmennuksista (PSA:n lisäksi), joka johdattaa osallistujan transformaation läpi, joka ulottuu deittailun lisäksi elämän joka osa-alueelle.

Lue lisää Queen Salonista →

Kuinka paljon Queen Salon maksaa?

Valmennuksen hinta julkaistaan aina launchin yhteydessä.

Minkä ikäisille Queen Salon on suunnattu?

Aikuisille.

Suositteletko käymään PSA ennen Queen Salonia?

Ei tarvitse käydä ennen. Kannattaa käydä kuitenkin jossain vaiheessa! PSA freimaa tosi hyvin kaikkia kursseja, koska se on seksuaalikasvatus, joka jokaisen olisi kuulunut saada koulussa.

 

 

 

Sopiiko Queen Salon henkilölle, joka ei ole niin aktiivinen deittimaailmassa?

Sopii! Erityisesti jos sinua kiinnostaisi mahdollisesti olla aktiivisempi tai sinulla on joku syy deittailla.

 

 

 

Jos seurustelen hyvässä parisuhteessa, onko minun järkeä
tulla Queen Salon -kurssille?

Queen Salon on suunnattu sinkkunaisille, jotka deittailevat miehiä. Seurustelevat eivät siis ole kohderyhmää tälle kurssille.

 

 

 

Jos on just eronnut, eikä vielä hetkeen valmis deittailemaan, onko järkeä osallistua Queen Saloniin?

Kaikista eniten kurssista saa irti nainen, joka deittailee ja on valmis isoon muutokseen NYT. Vastaeronnut saa tosi hyvät työkalut käsitellä deittailua kun se tulee ajankohtaiseksi.

Queen Salon
 

POWERFUL SEXUAL AWARE

Mikä on POWERFUL SEXUAL AWARE?

 

POWERFUL SEXUAL AWARE (PSA) on transformoiva valmennus, jossa naiset oppivat astumaan omaan seksuaaliseen voimaansa. PSA on seksuaalikasvatus, jonka jokaisen naisen olisi kuulunut koulussa saada, mutta josta emme kuulleet sanallakaan. PSA sisältää kaiken, mitä jokaisen naisen olisi pitänyt saada tietää seksuaalisuuden historiasta, vallasta ja nautinnosta. PSA kurssin sisältö perustuu tutkimustietoon. Lisäksi Kaisa kertoo todellisen elämän esimerkkejä, joita hän ammentaa omista henkilökohtaisista kokemuksistaan ja tuo näihin näkemyksensä seksuaalikasvattajana.

 

Kurssilla on myös suljettu vertaistukiryhmä, jossa kurssilaiset pääsevät juttelemaan muiden kurssilaisten kanssa ja pohtimaan omia oivalluksiaan. Vertaistukiryhmä on ollut todella suosittu ja keskustelua on syntynyt paljon. Se on ollut yksi suurin anti kurssilaisille. Lisäksi Kaisa hostaa ryhmässä live webinaareja, jossa hän vastaa kurssin osioista nousseisiin kysymyksiin. Kurssi muodostuu neljästä osiosta: Historia, nautinto. kauneusihanteet sekä rajat. Kaisa on tehnyt PSA-kurssin seksuaalikasvatuskoulutuksensa päättötyönä.

 

Lue lisää valmennuksesta täältä

Milloin alkaa seuraava PSA?

 

PSA9 alkoi torstaina 3.11.2022. Seuraavaa PSA:ta ei ole toistaiseksi aikataulutettu. Mikäli odotat innolla seuraavaa kierrosta, laita viestiä instagramissa @kaisaminni 🧡


 

Kuinka kauan valmennus kestää?

 

Valmennus kestää kokonaisuudessaan 39 päivää. 

Kuinka paljon PSA maksaa?

 

Valmennuksen hinta julkaistaan aina launchin yhteydessä. 

Paljonko kurssimateriaalien läpikäyntiin tulee varata aikaa?

 

Kurssimateriaalien läpikäyntiin ja sisäistämiseen kuluva aika on hyvin yksilöllistä ja siksi tyhentävää vastausta on vaikea antaa. Karkeasti arvioituna olisi kuitenkin hyvä varata ainakin noin tuntia kutakin moduulia kohden (11 x 2h). Lisäksi livet kestävät kukin yleensä noin tunnin (5 x 1h). Kurssin aiheissa on paljon prosessoitavaa ja siksi on hyvä henkisesti valmistautua tekemään sisäistä työtä kurssin aikana. Tähän kuluva aika on yksilöllistä ja jokainen käyttää siihen itselleen sopivan verran aikaa. 

Suositellaanko jotain aktiviteettia kurssin ohelle?

 

Kurssia käydessä hyötyy merkittävästi jos kirjoittaa esim. päiväkirjaa, meditoi tai tekee jotain muuta, joka helpottaa kurssin aiheiden prosessoimista. Näihin liittyviä ideioita, oivalluksia ja kysymyksiä voi jakaa ja pohtia kurssin FB-ryhmässä.

Onko POWERFUL SEXUAL AWARE -valmennuksella palautusoikeutta?

Valmennuksella ei ole palautusoikeutta. Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

Osallistuin PSA9-valmennukseen ja nyt haluaisin käydä vielä katsomassa materiaalit läpi ennen kuin alusta sulkeutuu, mutta en löydä linkkiä alustalle. Mistä pääsen kirjautumaan?

 

Pääset kirjautumaan kurssialustalle Kajabiin tästä: https://valmennukset.kaisaminni.com/login

Milloin PSA9 materiaalit poistuu?

 

Kajabissa olevat moduulit poistuvat näkyvistä 12.3.2023 klo 23.59. Q&A-livet jäävät FB-ryhmään katsottavaksi pysyvästi, eli niihin voi palata milloin vain myös kurssin päättymisen jälkeen.

POWERFUL SEXUAL AWAREAll Things Feminine & Masculine Energy
 

Mikä on All Things Feminine & Masculine Energy?

All Things Feminine & Masculine Energy on kurssi, jossa tullaan tietoiseksi kahdesta maailmaa luovasta energiasta sekä opitaan, kuinka hyödyntää niitä elämässä.

Lue lisää valmennuksesta täältä

Onko valmennus suunnattu tietylle sukupuolelle?

Ei ole suunnattu tietylle sukupuolelle. Kaikki ovat tervetulleita!

Montako webinaaria valmennus sisältää?

Valmennus sisältää 3 webinaaria:
1. Feminine Energy
2. Masculine Energy
3. Divine Balance

Kuinka kauan webinaarit kestävät?

Webinaarit kestävät 1-2 tuntia.

All Things Feminine & Masculine Energy
 

 

 

The Empowered One

Mikä on The Empowered One?

The Empowered One on yhden webinaarin kurssi, jossa opitaan, että emme olekaan passiivisia tunteidemme, suhteidemme ja ihmisten vastaanottajia, vaan niiden aktiivisia luojia.

Lue lisää valmennuksesta tääl

Onko valmennus suunnattu tietylle sukupuolelle?

Ei ole suunnattu tietylle sukupuolelle. Kaikki ovat tervetulleita!

Kuinka pitkä webinaari on?

Webinaarin kestää 1,5h.

The Empowered One
Match made in Hell Yes


 
Match made in Hell Yes

 

Mikä on Match made in Hell Yes?

Match Made In Hell Yes on kurssi, joka on tullut muuttamaan tapamme käyttää deittailusovelluksia.

 

Lue lisää kurssista täältä.

Kuinka monta webinaaria valmennuksessa on?

Valmennukseen sisältyy 3 webinaaria:

1. Energetics of Online Dating Apps

2. Magneettisen deittiäppi-profiilin luominen

3. Hell Yes Swiping & Chatting

Yleiset
 

Yleiset

Haluaisin osallistua Kaisaminnin valmennukseen, mutta ei pääse livewebinaareihin paikalle syystä X. Voiko livewebinaareja katsoa jälkikäteen?

Livewebinaarit tallennetaan aina. Ne voi siis katsoa jälkikäteen niin monta kertaa kuin haluaa. Tarkista kuitenkin, mihin asti tallenne on katsottavissa.

Ostin valmennuksen X, mutta en ole saanut vielä mitään tietoa sähköpostiini tai linkkiä FB-ryhmään. Mitä teen?

Sähköposti saattaa lajitella infoviestit roskapostiin. Tarkista siis roskaposti ja muut suodattimet. Voit myös käyttää sähköpostin hakutoimintoa ja hakea sanalla "kaisaminni". Linkit valmennusten FB-ryhmiin löytyy myös täältä →.

Olisiko hyvä valmistautua jotenkin kurssia varten ja jos on niin miten? I'm so excited!!

Get ready to change your life! Chillaa, syö sun lempiruokaa, kuuntele sun lempimusaa, iloitse elämästä! Käytännön valmisteluina kannattaa hankkia mieluisat muistiinpanovälineet. Hyvien muistiinpanojen avulla saat kurssista vielä enemmän irti.

Pystyykö kursseja maksamaan sähköisellä liikunta- tai kulttuurirahalla (esim. Smartum tai Edenred)?

Valitettavasti toistaiseksi kursseja ei ole mahdollista maksaa liikunta- tai kulttuurirahalla.

Ostin valmennuksen X, mutta en aloittanut/käynyt loppuun valmennusta  syystä Y. Voinko palauttaa valmennuksen?

Valitettavasti valmennuksilla ei ole palautusoikeutta.*

*Poikkeuksena tilanteet, joissa valmennukseen osallistuminen/käyminen on estynyt meidän puolelta tulleen syyn takia.

Ostin valmennuksen X, mutta en aloittanut/käynyt loppuun valmennusta  syystä Y. Voidaanko osallistumiseni siirtää toiselle kierrokselle?

 

Valitettavasti emme siirrä osallitumisoikeutta valmennuksen kierroksesta toiseen*. Vaikka kyse on samasta valmennuksesta, jokainen kierros on yksilöllinen. Asiakas ostaa pääsyn tietylle kierrokselle ja siksi osallistumisen siirtäminen ei valitettavasti ole mahdollista.

*Poikkeuksena tilanteet, joissa valmennukseen osallistuminen/käyminen on estynyt meidän puolelta tulleen syyn takia.

Ilmoittauduin valmennukseen X, mutta elämääni tulikin yllättäen asioita, joiden takia en pystykkään juuri nyt keskittyä valmennukseen. Mitä tehdä?

 

Valmennuksen materiaaleja ei tarvitse käydä systemaattisesti järjestyksessä tai tietyssä tahdissa, vaan voit myös käydä niitä sinulle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa. Voit siis hyvin ottaa tässä kohtaa tarvitsemasi ajan ja aloittaa valmennuksen myös myöhemmin. Valmennuksen materiaalit ovat aina käytössäsi vielä valmennuksen päätyttyä, eli sinulla on hyvin aikaa, vaikka aloittaisit valmennuksen hieman myöhemmin.

Aloitin valmennuksen X, mutta en ehtinyt käydä kaikkia materiaaleja läpi. Haluaisin ehtiä suorittaa valmennuksen kokonaisuudessaan. Mitä tehdä?

Ei hätää! Valmennusta ei tarvitse suorittaa eikä kaikkia moduuleita tarvitse ehtiä käydä läpi systemaattisesti. Valmennuksissa on aina paljon asiaa ja oivalluksia, eikä kaikkea tarvitse sisäistää täydellisesti. Luota siihen, että onnistuit poimimaan valmennuksesta kaiken, mitä tässä kohtaa sinun oli tarkoitus ottaa vastaan.

 

 

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi,
olethan yhteydessä info@kaisaminni.com ❤

bottom of page