top of page
Alumni_Gallery_Cloud BeDevil`.jpg

Kurssi sai ajattelemaan omia rajojani ihan uudella tavalla ja pääsin työstämään aiheeseen liittyviä lukkojani.  Olen ollut burleskiartisti jo vuosia ja mietin voinko enää voimaantua enempää naisellisuudesta ja seksuaalisuudesta.  Kaisaminnin kurssi kuitenkin avasi omaa ymmärrystäni seksuaalisuuten, rajoihin ja naisten asemaan vieläkin syvällisemmin. Tämä on kurssi, joka kuuluu jokaisen naisen yleissivistykseen. 

– Cloud BeDevil`, Burleskitaiteilija

Cloud BeDevil`, Burleskitaiteilija

Elämäni teki täyskäännöksen PSA-kurssilla. Kurssi sai käsittämään, kuinka suuria voimavaroja naiseus ja seksuaalisuus mulle on, enkä sen jälkeen ole enää pienentänyt itseäni vaan päinvastoin. Opin myös kuuntelemaan intuitiotani sekä tunnistamaan ja asettamaan paremmin rajojani, mikä on ollut mulle aiemmin vaikeaa. Uskon vakaasti, että aivan jokainen hyötyisi PSA-kurssista!

– Irene Naakka, Vaikuttaja

Irene Naakka
Irene Naakka, Vaikuttaja
Linda Ekroth

Itse kävin PSA kurssin toista kertaa - olin myös ihan ensimmäisellä kurssilla mukana. Ja OH BOY että oon onnellinen että kävin kurssin uudestaan! Oon ehdottomasti sitä mieltä, että tämä kurssi (etenkin toisella kertaa) oli mun elämässä tärkeä milestone, jonka jälkeen oon "puhjennut kukkaan". Olen paljon itsevarmempi ja kaikki asiat joista oon aiemmin kokenut häpeää, ovat normalisoituneet ja oon tajunnut etten ole ajatuksieni kanssa yksin. Kaisan tyyli opettaa ei tunnu opetukselta lainkaan, vaan enemmänkin hyvän ystävän opastukselta. Livet olivat ehdottomasti paras osa kurssia. Niissä oli aina niin ihana fiilis ja niiden jälkeen oli kyllä niin empowered olo, että tuntui että pystyy mihin vaan.  PSA on todellakin kurssi, johon kaikkien pitäisi osallistua!

– Linda Ekroth, Sihteeri

Linda Ekroth, Sihteeri

PSA on kurssi, joka mullistaa koko elämän ja avaa sun silmät! Se ravistelee vanhentuneita käsitteitä ja haastaa pohtimaan omia asenteita sekä ajatustapoja. Lämmin, hyväksyvä ja tsemppaava ilmapiiri vertaistukiryhmässä on kurssin yks timanttisimmista anneista. 🧡 MUST kurssi, joka naiselle!

– Annika Hakala, Sirkusartisti

Annika Hakala
Annika Hakala, Sirkusartisti
Tessa Ollila

Osallistuin Kaisan ensimmäiselle PSA-kurssille. Olin seurannut Kaisaa jo pitkään ja osasin odottaa jotakin hienoa, mahtipontista ja voimaannuttavaa, mutta jälkikäteen tajuan aliarvioineeni kurssia pahasti. Kurssilla koin lukuisia tajunnanräjäyttäviä oivalluksia. Minut valtasi valtava epäusko, järkytys ja vitutus. Miten suuressa valheessa olinkaan elänyt! Ja miten olinkaan suostunut elämään jokaisen ovimattona, jotta kaikilla olisi mukavaa. Suurin oivallukseni oli se, että minulla tosiaan on omat rajani. Ja että on ok asettaa rajoja muille. Ja että niiden rajojen rikkominen ei oo ok. Kaisan kurssin myötä tajusin, että voin sanoa ei.


Nyt olen aloittanut elämänmittaisen matkan, ja opettelen asettamaan omia rajojani sekä kertomaan omista mieltymyksistäni. Opettelen myös pukeutumaan juuri niin seksikkäästi, kuin itse milloinkin haluan. Opettelen olemaan välittämättä, mitä muut ajattelevat. Opettelen irti typeristä stereotypioista ja slutsheimauksesta.


Kurssin myötä en koe enää yhtäkään naista uhkana, vaan upeana fellow ladyna! 💃 Kannustan jokaista naista olemaan juuri niin upea ja röyhkeä, kuin mahdollista. Jokainen vahva nainen auttaa murtamaan tätä vallitsevaa patriarkaattia. 💪 Jokaisen naisen t o d e l l a k i n pitäisi käydä tämä kurssi. Tämä kurssi on vallankumouksellinen. Tajunnanräjäyttävä. Maailmaa muuttava.

– Tessa Ollila, Opiskelija

Tessa Ollila, Opiskelija

PSA-kurssin myötä elämäni on muuttunut täysin. Opin, että seksuaalisuus liittyy kaikkeen ja kaikki liittyy seksuaalisuuteen, eikä seksuaalisuudesta puhumista tarvitse hyssytellä ja piilotella. En miellytä enää muita, en häpeä valintojani. Kurssin rohkaisemana jätin vakityöni ja perustin yritykseni Mari Korpela Company, jossa edistän osaltani kehorauhaa ja naisten rohkaistumista. Energia kurssilla ja meidän kurssilaisten välillä oli maaginen ja toisiamme tukeva – mitään ei tarvitse hävetä ja kaiken sai sanoa ääneen. Tapasimme juuri 30 PSA-kurssilaisten kesken yhteisellä reissulla, ja olen aivan totaalisen rakastunut heihin. Sain kurssin kautta monta kymmentä uutta ystävää.

– Mari Korpela, Yrittäjä ja kehorauhan puolesta puhuja

Mari Korpela
Mari Korpela, Yrittäjä ja kehorauhan puolesta puhuja
Alumni_Gallery_Elina Vainionpää.jpg

Harkitsin osallistumista jo kahdelle ensimmäiselle PSA-kurssille, mutta löysin itseni lopulta kolmannelta. Mielenkiintoni kurssia kohtaan lähti oman ammattitaidon ja itsensä kehittämisestä. Olen aina ollut avoin ja pitänyt elämänkatsomustani avarakatseisena, mutta tämän kurssin myötä ymmärrykseni ja myötämielisyyteni lisääntyivät entisestään muiden valintoja ja seksuaalisuutta kohtaan. Kurssi antoi minulle paljon eväitä omaan työhöni, itseluottamukseni kasvoi ja minusta on tullut rohkeampi, oma seksuaalinen hyvinvointini on lisääntynyt sekä parisuhteeni hyvinvointi. Kiinnitän asioihin nykyään enemmän huomiota (esim. slutsheimaus) ja uskallan puuttua herkemmin epäsopivaan käytökseen. Voisin sanoa jopa puhjenneeni kukkaan. 
 

Pidin kurssissa erityisesti Kaisan voimaannuttavista livewebinaareista ja meidän yhteisestä fb-ryhmästämme, missä käytiin tosi avointa luottamuksellista keskustelua. Siellä toinen nosti toistaan, mikä oli mahtavaa.

– Elina Vainionpää, Psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja

Elina Vainionpää, Psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja

Ostin Kaisan PSA-kurssin itselleni äitienpäivälahjaksi. Kurssin myötä olen saanut lisää itsevarmuutta, uusia ystäviä sekä rohkeutta olla juuri sellainen nainen kuin haluan. Kurssin oppien sekä muiden kurssilaisten vertaistuen avulla olen saanut itsevarmuuteni nousemaan levelille, jossa minun ei tarvitse miettiä mitä muut haluavat tai tarvitsevat minusta. 
PSA kurssia suosittelen kaikille naisille. Oppeja voi hyödyntää elämässä monipuolisesti ja energia mitä Kaisalta saa on upeaa. Etenkin livewebinaarit olivat hetkiä, jolloin koin juuri sitä Queen Vibea!

– Jenni Siikaluoma, Boy's mom

Jenni Siikaluoma
Jenni Siikaluoma, Boy's mom
bottom of page