top of page
Toteutus

Kurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, jonne pääsevät vain kurssille osallistujat. Minikurssi sisältää yhden live-webinaarin, joka järjestetään perjantaina 11.12.2020 klo 18:00. Mikäli et pääse paikalle webinaariin tai haluat muuten vain kerrata webinaarin sisältöä, on se vapaasti katsottavissa vielä kaksi viikkoa liven jälkeen. Kurssi päättyy 25.12.2020.

Kenelle

Tämä minikurssi sopii kaikille sukupuolille, siviilisäädyille ja suuntautumisille.

Kaisaminni2020_0293_lores.jpg
Kaisaminni2020_0286_lores.jpg
MINIKURSSI 3.12.2020 klo 18.00
EDIT: Kurssi siirtynyt, uusi ajankohta 11.12.2020 klo 18.00
What the fuck do I mean when I talk about feminine & masculine energy?

Work smart not hard when it comes to work, dating, relationships and planning your life.

​Tiedätkö, mistä energiasta operoit elämääsi? Oletko tietoinen, missä toimintatyylissä lataudut ja mikä lähestymistapa puolestaan antaa sinulle tarvitsemasi potkun, mutta pitkässä juoksussa kuluttaa sinut stressaantuneeksi? Kun opimme käyttämään feminiini- ja maskuliinienergiaa tietoisesti, saamme elämämme ja tavoitteemme tasapainoon persoonamme kanssa. Voisiko kaikki ollakin luontevaa ja mukavaa? Olet vapaa luomaan elämän, joka näyttää ja tuntuu sinulta - ilman pakottamista.

Kurssin aihe on inspiroitunut kymmenistä ja sadoista pyynnöistä käsitellä enemmän feminiini- ja maskuliinienergiaa. Kurssi on yksinkertainen ja kaikenkattava - siitä ei voi olla inspiroitumatta.

”Kurssin aihe on minulle tärkeä, sillä en ole koskaan halunnut tehdä asioita, kuten ne on ”kuulunut tehdä”, vaan luoda oman tavan toimia ja lähestyä elämän suuria ja pieniä tehtäviä energeettisesti fiksusti. Eli niin, että minulla on motivoitunut olo, en kuluta itseäni loppuun, ja saan silti tavoittelemani. We can have it all. Olen soveltanut tämän minikurssin tietoa niin urani rakentamiseen, romanttisiin suhteisiin kuin jokapäiväiseen arkeeni.” – Kaisa

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Saat ensimmäisenä tiedon uusista valmennuksista ja ilmoittautumisista seuraamalla Kaisaminniä instagramissa.

bottom of page