KMLegacy_banneri_1900x700.png

Kaisaminni Legacyn syntytarina

Juttelin hiljattain hyvän ystäväni kanssa. Kerroin hänelle, että minulla on herännyt suuri ja pakottava halu - melkeinpä tarve - perustaa perhe. Löytää joku ihminen, jonka kanssa luoda toinen ihminen ja sitten kasvattaa hänet. Elättää häntä. Tukea, ruokkia, ravita, rakastaa pyyteettömästi ja olla aina häntä varten.

 

Kuten tiedämme, halutessamme jotain asiaa, luulemme usein kiven kovaa haluavamme juuri sitä asiaa. Oikeasti haluamme sitä tunnetta, jonka tämä asia elämäämme tuo. On se sitten turvan, merkityksen, rakkauden, jatkuvuuden tai vaihtelun tunne. Ja teitä tähän tunteeseen on monia. Teitä tyydytykseen on aina monia. 

 

Esimerkiksi ihastuessamme johokin tyyppiin olemme täysin varmoja, että haluamme juuri tämän tyypin. Oikeasti haluamme sen tunteen, mikä tulee, kun joku josta pidämme todella paljon pitää meistä takaisin ja haluaa olla elämässämme.

 

Koitamme siis jatkuvasti keksiä fyysisen todellisuuden ratkaisuja, jotka antaisivat meille sen tunteen, mitä kulloinkin kaipaamme. Tämä on hyvä uutinen, sillä se tarkoittaa, että voimme löytää luovia ratkaisuja tarpeisiimme ja haluihimme koko ajan. Asiakkaani tietävät, että minä en ole odottamisenergian fani. Olen jatkuvan flow’n ja eksponentiaalisen kasvun fani.

 

Niinpä viisas ystäväni kysyi minulta: ”Mikä se on, mitä haluat tai jopa tarvitset perheestä?” 

 

Pohdin hetken ja vastasin: ”Tuntuu, että minulla on niin paljon annettavaa. En jaksa enää todistaa yksin tätä yltäkylläisyyttäni, tietotaitojani, ylimääräistä aikaa ja energiaani. Haluan, että kovan työni tulos voisi auttaa jotakuta ja luoda jollekin hyvän elämän. Haluan, että kuollessani ajatukseni, ideologiani, geenini ja vereni jatkavat vaikuttamistaan. En halua olla sukupuun umpikuja. Haluan jättää legacyn. Ja haluan sen legacyn olla syy numero yksi antaa joka päivä parastani tässä elämässä. Minulla on niin paljon kerrottavaa ja opetettavaa.”

 

Ystäväni validoi tarpeeni ja samaistui siihen. Sitten hän sanoi, että enkö juuri toteuta tuota tarvetta valmentaessani. Eikö ajatukseni ja energiani ole jo ympäri Suomea esimerkiksi PSA:n johdosta?

 

Ja sitten aloimme päästä ytimeen. Sanoin:

 

”Tiedän! En voisi tehdä työtä, jossa ei olisi tätä elementtiä. Mutta tämä tarve, joka nyt on herännyt, on paljon syvempi. Se on intiimimpi, henkilökohtaisempi ja uhkarohkeampi. Siinä on äitienergiaa. Siinä on perimisen energiaa. Sisäpiirienergiaa ja ikuisuuden energiaa.”

 

Keskustelu oli hyvä ja stimuloiva. Seuraavana päivänä se nimittäin iski. Idea. Reitti tyydytykseen. Tiesin tasan tarkkaan mitä tehdä seuraavaksi. Ja niin syntyi Kaisaminni Legacy.

 

Kaisaminni Legacy on henkilökohtainen mentorointi naisyrittäjille, jotka ovat valmiita laittamaan ison vaihteen. Naisyrittäjille, jotka ovat valmiita aloittamaan sisäisen työn, murtamaan omat rajoittavat uskomukset, tähtäämään AITOIHIN unelmiin motivaatiottomassa pikkualtaassa pyörimien sijaan. Niille naisyrittäille, jotka ovat valmiita astumaan seuraavalle tasolle katsomatta enää taakseen. Jotka ovat rohkeita ja intohimoisia. Ja tärkeimpänä: Joille tuntuu oikealta ja HELL YES:iltä tehdä se minun mentoroitavana.

 

Kaisaminni Legacy merkitsee minulle sitä, että saan elämääni ihmisiä, joille voin antaa rajatta. Joita voin tukea rajatta. Joiden kasvua saan olla todistamassa. Se merkitsee minulle perhettä, joka yhdistää tärkeimmät arvoni. Naisten voimaannuttamisen, rakenteiden rikkomisen, uudistushalun, inspiroimisen ja tukemisen.

 

Me sovitamme mentoroinnin täysin mentoroitavan tarpeisiin, emmekä poissulje mitään elämän osa-aluetta (ellet niin toivo), sillä yrittäjänä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pyrimme siihen, että sinä kokonaisuudessasi pääset raketilla kuuhun ja pidemmälle. Minä lupaan kertoa kaiken, mitä tiedän sielulähtöisen sekä merkityksellisen yrityksen pyörittämisestä, ohjata sinut omaan intuitioosi, räjäyttää tajuntasi uusilla ajatusmalleilla, tukea sinua, luottaa sinuun, olla sinun saatavillasi lähes joka kellonaikaan ja sisällyttää sinut minun Legacyyn. Olla se bisnesmama, jota sinulla ei koskaan ollut.

Mitä Legacyssa olo käytännössä tarkoittaa?

- Viikottaiset puhelut / tapaamiset ( 1 krt / viikko ), joissa viemme yritystäsi, mindsettiäsi ja energiaasi eteenpäin sekä ratkomme haasteitasi.

 

- Suora chat-yhteys Kaisaan, jota kautta voimme hoitaa akuutit mentorointitarpeet

 

Mentorointisuhde elää sitä mukaan, kun etenemme kohti tavoitteitasi ja suhteemme syvenee.

Kaisaminni2020_1001_lores_edited.jpg

Kuinka Kaisaminni Legacyyn haetaan?

Haku Legacyyn ei tällä hetkellä ole käynnissä. Vuoden 2021 mentoroitavat on valittu tammikuussa 2021. Pysy kuulolla uuden hakuajan julkistamisesta seuraamalla Instagramissa @kaisaminni.

 

Mikäli sinulla heräsi suuri tarve ja palo kuulua Kaisaminni Legacyyn ja toivot pikaista hakuajan aukeamista, olethan asiasta yhteydessä suoraan Kaisaan Instagramissa @kaisaminni.