top of page
FBF_cover_final.jpg
White and Black Simple Reminder Facebook Cover-2.jpg

Inspiroiduin siitä, miten paljon Trendissä julkaistu artikkeli feminiinisestä tavasta tehdä bisnestä herätti kiinnostusta ja ihastusta. Siis sellaisesta tavasta tehdä bisnestä, joka on useimmille naisille kaikista kestävin, menestyksekkäin ja vaivattomin. Rakastin antaa haastattelua ja on paljon, mihin ei artikkelissa ehditty syventyä; sivun mittaiseen juttuun mahtuu vain pintaraapaisu, joten sain kipinän laajentaa aiheen kurssiksi!

Feminine Business Foundation (FBF) on kurssi, jossa kerron yksityiskohtaisesti ja konkreettisesti, kuinka pyöritän bisnestäni tuloksekkaasti hyödyntäen feminiinienergiaa. Lopputuloksena on uniikki työnjälki, tuloksellinen liikevaihto, hyvin nukutut yöt, aito vapaus sekä sielun tasolle yltävä yhteys asiakkaisiin. Tästä kurssista hyötyvät eritoten naisyrittäjät, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Lupaan inspiroida, rentouttaa, sytyttää tulesi, muistuttaa siitä että olet jo valmis, antaa luvan, näyttää uuden tien, opastaa sinut taikasi pariin, antaa oivalluksia ja saada sinut innostumaan bisneksestäsi täysin uudella tavalla ja näkemään kaikki mahdollisuudet, joita tämä vuosi on sinulle tuomassa.

White and Black Simple Reminder Facebook Cover-5.png

Osta pääsy Feminine Business Foundation -tallenteisiin!

bottom of page