top of page
F_M-banner-kuu-tag-line-1486x688.png
Kuvaako seuraava luonnehdinta sinua:

Olet idearikas ja herkkä inspiroitumaan. Saavutat flow-tiloja arjessasi ja saatat viettää paljonkin aikaa eri projektien ja ideoiden pyörteissä, mutta toteutus jää yleensä jonkin tunteen, tai toisen idean jalkoihin.

Olet tunne- ja intuitioeläjä. Sinusta tuntuu, ettet pysty aina itse päättämään asioiden lopputuloksia, vaan muuttuvat tunteesi määrittävät, minne elämäsi suuntaa seuraavaksi. Koet ajoittain kontrollinpuutetta sekä turhautumista. Tiedät, että sinussa on potentiaalia, mutta sen valjastaminen täysin tyydyttävällä tavalla onkin sitten toinen juttu. Et halua pakottaa mitään, vaan seurata oikealta tuntuvaa flowta.

Vai samaistutko pikemminkin tähän:

Olet tekijä ja aikaansaaja. Kokonaiskuva, aikataulutus ja suunnitelman seuraaminen ovat sinulle luontevin tapa edetä kohti tavoitteitasi. Huomaat joskus olevasi niin tekeväinen, että jaksamisesi loppuu, tai ainakin tekemisen ilo on ollut jo hetken kateissa. Et myöskään aina ole varma suunnasta, jota kohti olet menossa. 

 

Olet saavutuskeskeinen eläjä. Saat tyydytystä eteenpäin menemisestä. Välillä mietit, mitä varten tätä kaikkea tehdään. Sinun on vaikea pysähtyä kuulemaan sisäistä johdatustasi, sillä paikoillaan olo ei ole lempipuuhaasi. Huonot uutiset tulevat sinulle usein kuin puskista ilman, että olet ehtinyt varautua niihin. Vahvasta kuorestasi huolimatta sisälläsi on ajoittaista epävarmuutta, jota et tuo esille tai välttämättä myönnä itsellesikään.

kaisaminni-feminine-masculine.heic

Ensimmäinen esimerkki kuvasi henkilöä, joka operoi suurilta osin feminiinienergiasta. Toinen puolestaan maskuliinienergiasta operoivaa henkilöä. Tasapaino ja lopullinen tyydytys on molemmilla eri tavalla hakusessa.

 

Olemme melko tottuneita näihin stereotypioihin ihmisistä. Luokittelemme ne usein myös erilaisiksi persoonallisuustyypeiksi. Omaksumme tietyn energian ja tavan toimia itsessämme - ja vahvistamme sitä. Voi myös olla, että sahaamme sujuvasti tekotavasta toiseen. Välillä olemme innostuneita aikataulu- ja tavoiteihmisiä, kunnes jotain käy ja palaamme taas toiseen ääripäähän.

Entä tasapaino? Kysymys kuuluu: Voimmeko me saada kaiken? Koko ajan?

With the balance of feminine & masculine it gets to be divine, dynamic, fast paced, endlessly inspiring, never tiring, and constantly new levels unlocking experience of life.

Voimaantumisvalmentajana unelmani on tehdä naisten onnellisuudesta, menestyksestä ja täyttymyksestä niin yksinkertaista kuin voin. Sekä omani, että muiden naisten. 

 

Tiedän, että work smart not hard on totta.

Tiedän, että ymmärtämällä juurisyyt, elämämme ongelmat ratkeavat kuin itsestään.

Tiedän, ettei maskuliinisille arvoille rakentunut maailma aina tue naisten hyvinvointia.

Tiedän, että feminiinissä kytee valtava voima.

Tiedän, että käytämme liikaa aikaa *vääristä asioista* huolehtimiseen.

Tiedän, ettei meissä ole mitään vikaa.

Ja olen päätynyt tähän ymmärrykseen: Mitä jos kaikessa onkin kyse kahdesta asiasta?

Kaksi opittavaa asiaa.

Voiko kaikki olla selitetty ja ymmärretty kahden entiteetin kautta?

Selvitetään se.

Ready to master
both worlds?

Ilmoittautuminen All Things Feminine & Masculine Energy intensiivikurssille ei ole tällä hetkellä auki.

bottom of page